fbpx

Winnen op woensdag: win een denim blouse van Dante6!

New year, new outfit! Wil jij je kledingkast wel iets uitbreiden voor een mooie look in het nieuwe jaar? Dan hebben wij goed nieuws voor je! We mogen deze week namelijk 2x een prachtige denim blouse van Dante6 weggeven.

Wat kun je winnen?

Deze week mogen wij 2x de Percey denim blouse van Dante6 t.w.v. €149,- weggeven!

dante6

Dante6

Het modemerk Dante6 is in 2009 opgericht door Evelyne Brekelmans, die een krachtig duo vormt met haar zakenpartner, Arlette Huisman. Gerund door een team van ervaren en toegewijde vrouwen, gelooft Dante6 in de kracht van de gemeenschap. Het is hun doel om de mode-industrie duurzamer en inclusiever te maken. In 2020 hebben ze hun leveringssysteem gewijzigd, na jarenlang doorlopend onderzoek. Het is hun missie om ons te verenigen in een revolutionaire beweging, waar maandelijks overtuigende en onderscheidende capsulecollecties worden geleverd, zodat de kleding voldoet aan de wensen van de consument. Het omvat een betere leveringsstructuur met de juiste producten op het juiste moment. De behoefte van vrouwen om zich continu te ontwikkelen moet gevoed worden met maandelijkse inspiratie. Hun ready-to-wear collecties, to love & to hold, verminderen direct overproductie en massaconsumptie, voor een duurzamere wereld. Dante6 weet dat ze nog niet perfect zijn; maar ze willen op alle gebieden stappen zetten om een ​​duurzamer merk te worden. ‘Samen creëren we de juiste focus op duurzaamheid.’

Meedoen

Zou jij jouw kledingkast wel willen aanvullen met deze Dante6 blouse, gemaakt van 100% gecertificeerd katoen? Doe dan mee aan deze winactie door je via onderstaand formulier in te schrijven. Vergeet je ook niet om ons op de socials te volgen en via daar even te laten weten waarom jij dit graag wilt winnen?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door D A N T E 6 (@dante6_official)

Bekijk ook deze winacties:

Nieuwe Wendyspecial

De nieuwe winterspecial van Wendy staat vol mooie familie- en generatieverhalen. Koop hem in de winkel of supermarkt of via deze link.

winterspecial Merel woont met haar familie van 4 generaties op Ibiza: 'We leven in onze eigen bubbel'

Of neem een abonnement op de Wendy-specials en ontvang gratis een gift box van The Gift Label!

wendyspec Merel woont met haar familie van 4 generaties op Ibiza: 'We leven in onze eigen bubbel'WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF