fbpx

Yoga met Myrna, deel 19 (Restorative yoga)

Zoals het woord het al zegt; dit is yoga voor herstel. Kenmerkend voor restoratie yoga is dat we langer in de houding blijven om echt tot rust te komen maar vooral ook het lichaam (en geest) de kans geven om te herstellen. Dus ideaal als je in een burn-out zit of herstellende bent na een ziekte of blessure. Je kunt dan op een milde manier toch alles laten stromen en het lichaam soepel en open houden. Natuurlijk is dit ook geschikt voor gezonde mensen die lekker voor zichzelf willen zorgen en lichaam en geest in balans willen brengen. 

Restore & Relax

Voor deze yoga houdingen heb je wel een bolster (langwerpig kussen) en /of meditatie kussen nodig om te ondersteunen. Krachtig opgerolde dikke handdoek kan ook of andere wat harde kussens waar je niet in wegzakt maar je echt kunnen ondersteunen. Neem de tijd, in deze video legt Myrna de houdingen uit maar het is nog beter om de houdingen wat langer aan te houden. Richting de 3 tot 5 minuten of zelfs langer als je dat prettig vindt.

Over Myrna

Myrna is yoga-expert voor wendyonline.nl. Myrna is eigenaar van de succesvolle yogastudio Yogadreams in Zaandam met 45 werknemers en honderden wekelijkse klanten.

‘Ik geef nu ruim 18 jaar met passie les in Mindfulyoga & meditatie, Vinyasa en Stress-relief. Daarbij ben ik business coach en trainer voor zowel particulieren als bedrijven en erkend Body Mind Release therapeut. Ik blijf me met liefde ontwikkelen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. ​​Yoga is voor mij is zoveel meer dan alleen maar de houdingen. Ik wil je graag aanmoedigen om yoga te integreren in je dagelijks leven om zo jouw doel in het leven te vinden en het leven te vieren!’ ​

Wil je meer weten over Myrna’s activiteiten als business coach, therapeut, haar online programma’s en haar yogastudio? Kijk dan op haar website. Je kunt haar ook volgen via Facebook of Instagram.

Online programma

Myrna ontwikkelde een online programma om je stap voor stap te begeleiden naar een gemakkelijker leven in 7 weken. Het programma is laagdrempelig en je kan het in je eigen tijd en omgeving volgen.

Wil jij dit ook?

…meer rust…meer energie…een betere nachtrust en uitgerust wakker worden

…meer bewustwording in het dagelijkse leven…een verbeterde gezondheid…minder stress

…een sterker lichaam…een flexibeler lichaam en geest…betere keuzes kunnen maken

…meer vreugde in je leven

Klik dan hier om alles te lezen over dit prachtige online programma

Elke vrijdag delen we een yogales van Myrna. Je kunt ook meerdere lessen achter elkaar doen. Alle yogalessen vind je hier. WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF