fbpx

Reset je lichaam met cryotherapie in het Freezlab

Ken je het Freezlab al? Bij deze bijzondere cryotherapie reset je je lichaam in 3 minuten, dit zorgt ervoor dat je weerstand verhoogt en dat je er stralender uit gaat zien. 

Hoe gaat het in zijn werk?

Bij cryotherapie stel je je lichaam 3 minuten bloot aan extreme kou in de Whole Body Cabine. Uit studie en onderzoek weten we dat kou ons immuunsysteem versterkt. Hetzelfde idee vind je in de sauna: in het dompelbad. Als je na de 3 minuten weer in kamertemperatuur stapt gebeuren de volgende dingen met je lichaam:

  • Bloed stroomt met hoge snelheid terug naar armen en benen; bloedvaten die mogelijk verstopt waren, kunnen door de verhoogde druk weer open gaan.
  • Je verrijkte bloed voert afvalstoffen beter en sneller af.
  • De productie van collageen gaat omhoog: de elasticiteit van de huid neemt toe.
  • Je stofwisseling krijgt een boost.
  • Eventuele stagnaties in energiebanen verminderen door de elektrische stroom, veroorzaakt door het grote temperatuurverschil tussen de huid en de binnenkant van het lichaam. Goed voor je organen!

Voordelen

Een van de grootste voordelen van deze koude therapie is dat het helpt tegen stress en slapeloosheid. Verder activeert cryotherapie het immuunsysteem, werkt het ontgiftend, geeft het een energieboost, wordt de hormoonbalans hersteld, wordt het herstel na een operatie versnelt en stimuleert het de aanmaak van collageen. Als dit nog niet genoeg voordelen zijn kan je hier nog meer lezen over de voordelen.

Is dit wat te koud? Dan is de warmte van de sauna misschien een beter idee.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF