fbpx

5 redenen om een saunabezoek cadeau te doen aan jezelf!

Kun jij ook zo genieten van een momentje voor jezelf? En dat op een plek waar je even helemaal tot rust komt. In de sauna bijvoorbeeld! Met saunaperminuut.nl kan dit elk moment van de dag én voor weinig geld. Het ultieme ontspanningsmomentje als je het ons vraagt. Wij geven je 5 redenen waarom een saunabezoek een cadeau is voor jezelf is.

1. Niet duur

Zin in een saunabezoek, maar heb je maar weinig tijd? No worries, het kan! En ook nog eens zonder de hoofdprijs te betalen. Met saunaperminuut.nl reken je 8 cent af per minuut. Dat is dus €9,60 om precies te zijn. Klinkt goed toch?

2. Spontaan

Je hoeft geen weken van tevoren meer een dag in je agenda te blokken voor een bezoekje aan de sauna. Wil je bijkomen van alle drukte in je agenda, dan kun je gewoon in de middag beslissen en ’s avonds gaan.

3. Flexibel

Je hebt wel eens van die dagen dat je ineens uit het niets ongelofelijke hoofdpijn krijgt. Niet fijn als je in de sauna zit. Dan is het toch wel zo eerlijk als je alleen betaalt voor de tijd dat je er ook echt bent. Jammer van het vroegtijdig afbreken van je dagje uit, maar je bankrekening hoeft er gelukkig niet onder te lijden.

4. Vaker

Doordat je nu korter naar de sauna kunt gaan en minder uitgeeft, is dit natuurlijk de perfecte reden om vaker te gaan! Plan een vaste dag in de week en ga gezellig samen met je vriendin. Zo sla je twee vliegen in één klap; lekker bijbeppen én ontspannen.

5. Nieuwe pareltjes

Probeer eens een andere sauna! Met saunaperminuut.nl ontdek je heel gemakkelijk nieuwe sauna’s. Had je andere verwachtingen van de sauna waar je een bezoekje aan brengt? Dan tap je uit en ga je naar een ander adres.

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF