fbpx

De leukste gezonde genietplekken door het land

De leukste gezonde genietplekken door het land. 

Happiness in een café

Bij The Happiness Café in Eindhoven helpen ze je graag om gezonder te eten, je beter en vooral ook gelukkiger te voelen. Als dat komt in de vorm van hun heerlijke huisgemaakte rijstpudding (vegan), strawberry cheesecake overnight oats of supergreensbowl, dan heb je ons enthousiast. Dit ‘café’ biedt ook detox-programma’s voor een kick-start van je lijf, en bij grote broer The Happi-ness Kitchen kun je gezond en guilty-free fastfood eten of afhalen. Nieuwe Emmasingel 9 en Nieuwstraat 25 in Eindhoven, thehappinesscafe.nl

The Happiness cafe3 1 De leukste gezonde genietplekken door het land

 

In het oerwoud

Lunchen in een oase van groen, genietend van de lekkerste plantaardige gerechten? Dan moet je naar Stadstuinwinkel & Health Café Oerwoud in Den Bosch. Naast healthy happen kun je hier sieraden, hippe plantenpotten en andere woon- accessoires kopen. Ook organiseren ze leuke workshops zoals een yoga-ontbijt en een wildpluk- wandeling door de stad, waarna chef Larisa de eetbare planten in thee en smoothies verwerkt. Wij zijn alvast fan van de glutenvrije regenboog- wrap én de raw nutella-ballen.
Vughterstraat 84 in Den Bosch, oerwouddenbosch.nl

Schermafbeelding 2018 02 21 om 14.25.56 De leukste gezonde genietplekken door het land

Een heel goede morgen

Even helemaal tot rust komen in een landelijke omgeving, dat kan bij Koffie- huis De Goede Morgen in Vinkeveen. De dagbesteders schenken niet alleen de lekkerste koffie, maar ook hun vriendelijkste glimlach, waardoor je altijd met een happy feeling vertrekt. Gelegen naast een karakteristiek boerde- rijtje en omringd door een bonte mix van huisjes van camping De Tachtig Morgen. Ook ideaal om een gezonde lunch te combineren met een wandeling langs de Vinkeveense Plassen. En in de zomer met een lekkere duik.
Vinkenkade 75 in Vinkeveen, koffiehuisdegoedemorgen.nl

Gebakjeshemel

Zoet zonder suiker, dat is het motto van lunchroom SUE in de Rotterdamse binnenstad. Je eet hier de goddelijkste gebakjes zonder geraffineerde suikers, zonder gluten en helemaal vegan. Denk: salted caramel, gevulde speculaas, appel crumble, Snickers en chococheesecake. Je hoeft je nooit meer schuldig te voelen dat je snackt en de bites zien er ook nog eens heel appetijtelijk uit. Ook leuk voor een healthy high tea!
Karel Doormanstraat 372-374 in Rotterdam, sue-food.nl

Sue Rotterdam4 De leukste gezonde genietplekken door het land

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF