fbpx

Ontdek wat jou te wachten staat met de maandhoroscoop van mei

Ben je benieuwd naar wat jouw horoscoop te vertellen heeft over de komende maand? Misschien kan je wel wat nieuwe perspectieven gebruiken. WENDY-expert en astroloog Esther van Heerebeek van het 12e huis deelt speciaal voor Wendy Online de tarotkaart van jouw sterrenbeeld. Wat staat jou te wachten voor de maand mei?

Ram 21-3 t/m 20-4

Tarotkaart: Koning van Pentakels

Het ziet ernaar uit dat je een drukke maand voor de boeg hebt, Ram. Zowel thuis als op je werk. Helaas kan dan wel je oude valkuil om de hoek komen kijken, waarbij je te veel wilt en hooi op je vork neemt. Met veel te weinig uren in een dag! Probeer dat te voorkomen, want je kunt in mei beter voor kwaliteit dan kwantiteit gaan. Minder doen, maar dan wel goed en in een rustiger tempo. Wanneer je dat weet op te pakken, kun je veel bereiken en de nodige successen boeken. Ook financieel wijst deze tarotkaart op goed nieuws. Je hebt genoeg geld tot je beschikking om heerlijk van te genieten.

Maandhoroscoop mei

Stier 21-4 t/m 20-5

Tarotkaart: 7 van Pentakels

Deze kaart adviseert je deze maand je rust te pakken, Stier. Probeer het rustiger aan te doen en misschien zelfs vakantie te nemen. Je hebt de afgelopen tijd hard gewerkt en misschien veel meegemaakt. Nu is de tijd aangebroken om daarvan bij te komen en alles eens even op een rijtje te zetten. Te kijken wat je allemaal hebt gedaan en bereikt en wat je daarmee kunt doen. Of te verwerken wat er allemaal is gebeurd. Je mag in mei opladen en bijtanken. Ongegeneerd lui zijn en helemaal niets doen. Dit kan ook nieuwe ideeën en inspiratie opleveren. Heb je extra geld tot je beschikking, denk dan goed na wat je daarmee wilt doen.

Maandhoroscoop mei

Tweelingen 21-5 t/m 21-6

Tarotkaart: XVI De Toren

Deze tarotkaart spreekt boekdelen, dit wordt zeker geen saaie maand, Tweelingen! Ben je bang dat mei een saaie of voorspelbare maand voor je wordt, dan heb je het volledig mis. Deze kaart voorspelt plotselinge veranderingen, plot twists en onverwachte ontwikkelingen. Gelukkig houd jij daar wel van en kun je je hart ophalen. Zit je op een reactie of antwoord te wachten, dan is de kans groot dat dit in mei gaat gebeuren. Er komen dingen in beweging, zeker na 15 mei wanneer jouw planeet Mercurius weer vooruit gaat lopen. Neem wel af en toe de tijd om alle gebeurtenissen te laten bezinken en te verwerken, het kan een bumpy ride worden.

Maandhoroscoop mei

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Tarotkaart: 2 van Kelken

De maand mei staat voor jou als Kreeft in het teken van relaties. Loopt het al een tijdje niet lekker tussen jou en je partner, dan krijg je nu de kans om dat te herstellen. Het is aan te raden deze maand tijd vrij te maken voor quality time samen. Romantisch uiteten, een weekendje weg of een goed gesprek op de bank of in de tuin met iets lekkers erbij. Ben je single, dan is mei een uitstekende maand om te daten. Er hangt liefde in de lucht, dus de kans op een match is groot. Ben daarnaast ook lief voor jezelf. Relax wanneer je dat nodig hebt en gun jezelf een keer iets tofs wanneer je gaat shoppen.

Maandhoroscoop mei

Leeuw 23-7 t/m 23-8

Tarotkaart: 8 van Zwaarden

Je zit deze maand vaak in je hoofd, Leeuw. Dit kan stress en spanningen opleveren, zeker wanneer je met issues te maken hebt en dit zelf op wilt lossen. Deze kaart adviseert je er met iemand anders over te praten of advies in te winnen. In ieder geval los te breken uit je overvolle gedachten. Ook je gevoel komt weinig aan bod en daar mag je in mei meer aandacht voor krijgen. Verwen jezelf een keer met iets waar je echt zin in hebt, indulge yourself. Probeer het allemaal minder zwaar en negatief in te zien en te genieten van al het moois dat de lente te bieden heeft en dat is veel.

Maandhoroscoop mei

Maagd 24-8 t/m 22-9

Tarotkaart: 7 van Kelken

Jij bent deze maand vaak in gedachten of er met je hoofd niet bij. Dat maakt focussen best een ding. Ben je een studerende Maagd, dan kost het je extra veel moeite om bij de les te blijven en te studeren. In ieder geval tot 15 mei, daarna gaat jouw planeet Mercurius direct lopen en gaat het weer een stuk gemakkelijker. Verder kun je voor jouw doen zweverig zijn en niet genoeg geaard. Daarom is naar buiten gaan, met je blote voeten in het gras lopen of in de tuin werken bijna een must. Het is belangrijk dat je meer in het hier en nu bent, dan zal je ook merken dat je minder snel moe wordt.

Maandhoroscoop mei

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Tarotkaart: 6 van Zwaarden

Mei wordt voor jou een maand van keuzes maken, Weegschaal. Het wordt tijd voor een nieuwe fase in je leven of een fris nieuw hoofdstuk. Dit kan met je relatie, een vriendschap of je job te maken hebben. Weeg voor jezelf af wat en wie nog steeds goed voelt en waar je energie van krijgt. Dan ontdek je automatisch voor wat en wie dat niet (meer) geldt. Durf daar dan een punt achter te zetten of dit af te sluiten. Misschien niet het gemakkelijkste om te doen, maar achteraf ben je blij en opgelucht. Het gaat je in ieder geval veel meer rust, ruimte, energie en plezier opleveren. Gun jezelf dat.

Maandhoroscoop mei

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Tarotkaart: 2 van Zwaarden

Net als de Weegschaal kom jij in mei voor een aantal keuzes te staan. Alleen ben jij minder zeker over de juiste beslissing. De kans is groot dat je deze maand regelmatig twijfelt en niet goed weet wat je het beste kunt doen. Als Schorpioen ben je een echte binnenvetter en wil je het liefst alles zelf bedenken en oplossen. Deze kaart adviseert je dat niet te doen, want op die manier blijf je twijfelen. Volg niet alleen je verstand, dat is alvast belangrijk. Je gevoel en intuïtie mogen ook gehoord worden. Daarnaast kan het helpen je zorgen met iemand te delen. Dit lucht in ieder geval op en kan tot nieuwe inzichten en oplossingen leiden.

Maandhoroscoop mei

Boogschutter 23-11 t/m 21-12

Tarotkaart: Koningin van Kelken

Jouw aandacht ligt deze maand vooral bij je partner, gezin of familie. Je bent heel erg bezig met wat ze nodig hebben en hoe jij daarbij kunt helpen. Hoewel dat superlief is, vergeet je daarbij wel je eigen behoeftes! Loop jezelf dus niet voorbij en sta ook stil bij wat jij nodig hebt of waar jij behoefte aan hebt. Dit kan echt samengaan. Verder is de kans groot dat je deze maand meer met je spirituele ontwikkeling aan de slag gaat. Dat maakt deze maand uitermate geschikt om te mediteren of een spirituele cursus of workshop te volgen. Heb je paranormale gaven, dan kun je deze in mei verder ontwikkelen.

Maandhoroscoop mei

Steenbok 22-12 t/m 20-1

Tarotkaart: Ridder van Staven

Er komt deze maand iets op je pad waar je zeer enthousiast van wordt, Steenbok. Als single kan dat een nieuwe liefde betekenen en wat betreft je carrière, een nieuwe job of project. Wat het ook is, je hebt er zin in en je kunt niet wachten om te starten. Het kan ook zijn, dat je een nieuwe hobby ontdekt of je pakt het sporten weer op. Je passie volgen is in ieder geval een goede leidraad en het zal er in mei voor zorgen, dat er allerlei interessante en mooie dingen gebeuren. Inclusief bijzondere ontmoetingen. Zorg wel dat je na een drukke dag stoom afblaast, dan blijf je in deze prettige flow.

Maandhoroscoop mei

Waterman 21-1 t/m 19-2

Tarotkaart: XII De Gehangene

Deze tarotkaart is al vaker voor jou tevoorschijn gekomen, Waterman. Ook in mei is het dus van belang dat je pas op de plaats maakt en regelmatig afstand neemt van je problemen. Je hebt de neiging te veel van jezelf te eisen en dat is niet goed voor je gezondheid en welzijn. Komen daar nog issues en obstakels bij, dan heb je het helemaal zwaar te verduren. Ben dit dus voor en pak op tijd je rust. Heb je het geval dat je ergens in vastloopt, neem dan afstand van de situatie en probeer het eens van een totaal andere kant te benaderen. Dat kan helpen en zeer verfrissend en vernieuwend zijn.

Maandhoroscoop mei

Vissen 20-2 t/m 20-3

Tarotkaart: Koningin van Staven

Je bent in mei minder op de achtergrond aanwezig, Vissen. Deze kaart geeft aan, dat je jezelf meer wilt laten gelden en initiatieven wenst te nemen. Dat is een goede zaak, want dat brengt je naar gezellige, uitdagende en inspirerende momenten en situaties. Heb je een bepaald doel voor ogen of als single een leuke man op het oog, dan is dit de maand om ervoor te gaan. Zeker wanneer het goed voelt en je er enthousiast van wordt. Verder geeft deze kaart aan, net als bij de Boogschutter, dat je meer met je spirituele kant zou willen doen en ook daar is het absoluut een zeer geschikte maand voor. Volg je passies!

Maandhoroscoop mei

Meer over Esther

Esther is intuïtief astrologe en runt haar succesvolle praktijk Het 12e Huis in het Noord-Brabantse Liempde, waar ze op enthousiaste en gepassioneerde wijze cursussen en workshops geeft op het gebied van astrologie, tarot, numerologie & spiritualiteit en horoscoop. Haar passie én missie, is zelfbewuste vrouwen helpen inzicht te krijgen in zichzelf en hun leven, zodat ze hun droomleven kunnen creëren. Ze is auteur van de boeken Tarot voor Beginners en Astrologie voor Beginners. en sinds 2020 van De Maankalender. Ze schrijft al ruim 15 jaar wekelijks horoscopen en spirituele specials voor diverse magazines in Nederland en België.

Esther heeft ook Facebook en Instagram.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF