fbpx

Jouw horoscoop voor het jaar 2023

Ben je benieuwd naar wat jouw horoscoop te vertellen heeft over het nieuwe jaar? Misschien kan je wel wat nieuwe perspectieven gebruiken. WENDY-expert en astroloog Esther van Heerebeek van het 12e huis deelt speciaal voor Wendy Online de tarotkaart van jouw sterrenbeeld. Wat staat jou te wachten voor het jaar 2023?

Ram 21-3 t/m 20-4

Tarotkaart De Dood - onafwendbaar? - Tarot Stap voor Stap


Tarotkaart: XIII De Dood

Allereerst, deze kaart voorspelt NOOIT letterlijk de dood of een overlijden, de tarotkaarten zijn symbolisch bedoeld, dus weet dat. Ben hier dus niet bang voor. Jouw jaar staat in het teken van loslaten, afscheid nemen en ruimte maken voor nieuwe mensen en ontwikkelingen. Veranderingen zijn in 2023 onvermijdelijk, dus je kunt er het beste voor open staan en er je voordeel mee doen. Je krijgt de kans om nieuwe projecten op te zetten of met iets nieuws te beginnen. Neem wel je tijd en sluit eerst af of neem afscheid van zaken en mensen die niet meer bij je passen. Die stagneren of je eigen vooruitgang belemmeren, dan kan dit een heel interessant en vernieuwend jaar voor je worden.

Stier 21-4 t/m 20-5

Tarotkaart de Hogepriester of Hierofant - Tarot Stap voor Stap

Tarotkaart: V De Hogepriester

Het uitspreken van je eigen waarheid wordt in 2023 essentieel, Stier. Durf je eigen weg te gaan dit jaar, los van de invloeden van buitenaf. Als Stier heb je principes, normen en waarden die belangrijk voor je zijn. Houd deze dit jaar hoog in het vaandel. Durf te zijn wie je bent en kom daar voor uit, dat maakt je krachtig en authentiek en het zorgt ervoor dat je je happier en meer voldaan gaat voelen. Verder wordt 2023 een zeer leerzaam jaar voor jou. Het wordt je duidelijk wat waar is en wat niet en waar jij voor wilt gaan en niet. Een mooi jaar voor persoonlijke groei en ontwikkeling die je dichter bij jezelf zal brengen.

Tweelingen 21-5 t/m 21-6

Tarotkaart De Kracht - Tarot Stap voor Stap

Tarotkaart: XI Kracht

Het is dit jaar belangrijk dat je lief voor jezelf bent, Tweelingen. Dat je de lat niet te hoog legt voor jezelf. Zorg goed voor jezelf, door tijd te nemen voor je lief, je dierbaren, je hobby’s en je eigen behoeftes. Het jaar 2023 kan de nodige uitdagingen voor je in petto hebben en dan is het zaak dat je zelf krachtig en geaard in het leven staat. Dan kun je het allemaal veel beter aan en weet je er zelfs beter van te worden. Ga moeilijkheden niet uit de weg, ga ze aan en werk er doorheen. Ook lastige emoties horen hierbij. Hierdoor leer je jezelf heel goed kennen en besef je eigenlijk pas hoe sterk je bent.

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Tarotkaart De Geliefden in de zevende hemel - Tarot Stap voor Stap

Tarotkaart: VI De Geliefden

Het jaar 2023 staat voor jou in het teken van liefde en relaties, Kreeft. Heeft dit het afgelopen jaar minder aandacht gekregen, dan mag je dit jaar de schade inhalen. Besteed tijd aan je lief, je vrienden en je dierbaren, dat gaat je veel plezier en voldoening opleveren. Ben je single en sta je open voor een nieuwe liefde, dan is de kans aanwezig dat er iemand op je pad komt. Het is wel belangrijk dat je hier zelf initiatieven in neemt. Wacht niet af, want dan gebeurt er weinig. Verder is het belangrijk dat je dit jaar keuzes en beslissingen maakt vanuit je gevoel, je hart. Laat niet altijd je verstand zegevieren, daar word je niet gelukkig van.

Leeuw 23-7 t/m 23-8