fbpx

Lekker veel lezen: de 5 mooiste levensechte liefdesverhalen

Met de kou buiten is het heerlijk om dit weekend lekker veel te lezen! Speciaal voor Wendy’s Liefdesweek verzamelden we de vijf mooiste verhalen over de liefde die we de afgelopen tijd hebben gepubliceerd. Mooi zijn ze, maar soms ook pijnlijk, want de liefde kan ons ook verdriet geven…

Cindy had een relatie met een narcist en verloor daardoor meer dan een ton

admin Lekker veel lezen: de 5 mooiste levensechte liefdesverhalen

Aanvankelijk leek Jos voor Cindy Vranken (46) de ideale nieuwe partner. Hij was gek op haar gehandicapte dochtertje, overlaadde haar met liefde en cadeautjes en kwam zelfs werken in haar bedrijf. Maar Jos bleek een narcist te zijn en in de loop van de jaren werd hun relatie steeds liefdelozer en gewelddadiger en sluisde hij stiekem geld weg uit haar bedrijf. Nu de relatie afgelopen is en Cindy de laatste rechtszaak heeft gewonnen wil ze haar verhaal vertellen om andere vrouwen te waarschuwen voor een relatie met een narcist.

Lees hier het hele verhaal van Cindy.

Mandy redde haar relatie met yoga

Mandyadmin Lekker veel lezen: de 5 mooiste levensechte liefdesverhalen

Mandy van Veen is een kundalini yogadocent en gebruikt haar ervaring om andere vrouwen te helpen. Als er iets heftigs gebeurde in haar leven sloeg haar lijf op slot, haar gevoel schakelde uit. De affaires in haar relatie met haar man kwamen aan het licht, ze was verdoofd. Yoga heeft haar weer dingen laten voelen, oók de pijn. Tegenwoordig maakt ze online programma’s voor vrouwen ter verwerking van ontrouw.

Lees hier het hele verhaal van Mandy

Marjan Huydts vertelt over het verlies van haar dochter Frédérique Huydts

header frederique 300x300 1 Lekker veel lezen: de 5 mooiste levensechte liefdesverhalen

Verhalen van kinderen die overlijden grijpen ons enorm naar de keel. Hoe ga je als ouders om met zo’n groot verlies? Een interview met Marjan Huydts (76), die eerst haar zoon Bobbie en twaalf jaar geleden haar dochter Frédérique Huydts verloor, die we allemaal nog kennen als Annette uit Goede Tijden Slechte Tijden. Bobbie werd 21, Frédérique 38.

Lees hier het hele verhaal van Marjan.

Vayenne werd mishandeld en verliet haar vriend toen ze zwanger bleek

Header Levensecht 350x350 1 Lekker veel lezen: de 5 mooiste levensechte liefdesverhalen

Na twee relaties waarin ze werd mishandeld, had Vayenne (29) eindelijk de kracht om de cirkel te doorbreken toen ze zwanger bleek. Ze is nu al zes jaar alleen met haar dochtertje, maar heeft nog steeds nachtmerries van de tijd dat ze werd mishandeld. ‘In de ogen van mijn dochtertje zie ik soms mijn ex terug, dat is confronterend.’

Lees hier het hele verhaal van Vayenne.

Zonder jou. De man van Desirée besloot na zijn herseninfarct tot euthanasie

Header Desiree 350x350 1 Lekker veel lezen: de 5 mooiste levensechte liefdesverhalen

In de serie Zonder jou vertellen mensen over het verlies van een geliefde of familielid. Hoe voelt diepe rouw? Wat geeft hen troost? Desirée Bekker (53) verloor drie jaar geleden haar man Allard omdat hij na het herseninfarct dat hij kreeg niet meer wilde leven. 

Lees hier het hele verhaal van Desiree.

Alle levensechte verhalen van wendyonline lees je hier.

Wil jij jouw verhaal ook delen? Stuur dan een mail naar redactie@wendyymultimedia.nl

 

 

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF