fbpx

Leestip: Tribes and Nomads Ibiza Magazine

Elke zaterdagavond lees je op Wendy de Ibiza Zomerverhalen terug. Lokale bewoners die geïnterviewd zijn door Denise van Alphen en Juliette Somers die in de lockdown besloten om met hun bedrijf een eigen magazine te creëren. Het evenementenwerk van Tribes & Nomads Ibiza ligt deze zomer nagenoeg stil. De bewoners op dit eiland hebben zoveel moois te vertellen, dat verdient gewoon een podium. Recent brachten ze de tweede editie van hun magazine uit.

We dromen er allemaal wel eens van. Wonen in het buitenland of wellicht ook zelfs wel op Ibiza. Onder de Spaanse zon, vlakbij prachtige stranden en een voor altijd vakantiegevoel hebben. Hoe leuk is het dan om geïnspireerd te worden door de mensen op het eiland? De dames van Tribes & Nomads besloten daarom om verschillende, met name vrouwen, te interviewen over ondernemen, het moederschap en wonen op het eiland. De eerste editie leverde zoveel goede feedback op, dat er een nieuwe editie gemaakt is. Zo kun je zelfs als je vakantie viert in eigen land, het Ibiza gevoel ervaren.

Wat staat er in het magazine?

We interviewen 6 inspirerende vrouwen, 3 ondernemende mannen, delen het ultieme recept voor de allerlekkerste paella en nemen je mee behind the scenes van twee toffe fotoshoots. Ook brengen we een ode aan Camilla Skovgaard, een waanzinnige ontwerpster die op Ibiza woonde maar die helaas vorig jaar veel te vroeg is overleden. Dankzij twee vriendinnen leeft haar prachtige kleding en schoenencollectie voort. We delen drie toffe nieuwe hotspots op het eiland, proberen erachter te komen waarom Ibiza een vrouweneiland wordt genoemd en schenken aandacht aan de viervoeters op het eiland, de hond.

Het magazine bevat 95 pagina’s, 100% Ibiza content en geen advertenties. De prijs is € 5,99, en van elk nummer doneren wij € 0,50 aan Ibiza4patas, een hondenasiel op Ibiza. Wil je het eerste magazine ook aanschaffen? Dat kan voor slechts € 1,99 bij aanschaf van het tweede nummer.

Koop hier het Tribes & Nomads magazine: https://tribesandnomads2.peggypay.com

Wil je meer weten over Tribes & Nomads en de evenementen die ze organiseren? Kijk dan op www.tribesandnomads.com

https://www.instagram.com/p/CDBQEohKvpS/

Wil je het verhaal van Denise of Juliette nog eens teruglezen? Klik dan hier:WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF