fbpx

Last van zichtbare littekens, rimpels of cellulite? Met deze techniek verbeter je de conditie van je huid

Jouw huid kan door veel redenen niet in conditie zijn. Stress en ongezond eten kunnen je huid uit balans brengen waardoor er fijne lijntjes en onzuiverheden kunnen ontstaan. Niet te vergeten dat leeftijd en erfelijke factoren ook een rol spelen. We proberen dan ook steeds meer aandacht te besteden aan de conditie van onze huid om er zo gezond en stralend mogelijk uit te blijven zien. Hoewel de basis rust, regelmaat en een gezonde voeding is kunnen we de natuur wel een handje helpen.

Heb jij last van zichtbare littekens, rimpels of cellulite? Dan heb je vast al wat crèmetjes of andere producten geprobeerd om de zichtbaarheid wat te vervagen. De een met een beter effect dan de ander, maar toch ben je nog niet helemaal tevreden. Niet getreurd, want er is nu een nieuwe pijnloze en natuurlijke techniek die jouw onzekerheid kan oplossen. Namelijk een bindweefselmassage. Je hebt er vast al eens van gehoord, maar wat is het nou eigenlijk? Alvast een kleine tip: deze massagevorm stimuleert je hele collageennetwerk én heeft vele voordelen voor de versteviging en conditie van je huid!

Lees ook: 8x geef je huid een boost met dit voedsel

Wat is een bindweefselmassage?

Het bindweefsel bestaat uit een oneindig netwerk van vezels die bestaan uit collageen en elastine. Het is overal mee verbonden en loopt zelfs door tot in de celkern. Wanneer je dit netwerk beweegt, bewegen de cellen mee waardoor het bindweefsel ook verbonden is aan je spieren en de vetcellen. Dit netwerk bestaat dus uit dezelfde vezels die continue in beweging zijn en van vorm en volume kunnen veranderen. Je moet het lichaam dus niet in verschillende delen zien, maar als één geheel.

In het netwerk, tussen de glazige vezels bevindt zich de microvacuool.  En daar hebben we heel veel van! Het is een holte tussen de glazige vezels welke bestaat uit vetten en water. Dit is de basis geweest van de onderzoeken van Professor Jean Claude Guimberteau. Zijn onderzoeken naar het bindweefsel hebben geleid tot de nieuwste methode van mechanische bindweefselmassage. Een methode die effectief en vriendelijk is voor het weefsel, dus geen pijnlijke behandeling die stress geeft aan het weefsel.

icoone biedt een pijnloze en natuurlijke oplossing

Deze nieuwste technologie van icoone is ontwikkeld na meer dan 20 jaar endoscopisch onderzoek over hoe de huid is opgebouwd, voordat hij dat op video vast wist te leggen. Met de behandelingen wordt er op een pijnloze en veilige manier een mechanische massage aan je bindweefsel gegeven, waarmee binnen 20 minuten een full-body behandeling kan worden uitgevoerd. Door de LED & Laser functie bereik je meer resultaat op het vetweefsel dan wanneer je geen gebruik hiervan zou maken.  icoone is niet alleen cosmetisch inzetbaar maar ook voor medische indicaties zoals: lipoedeem, lymfoedeem en littekentherapie.

Ben je benieuwd naar de resultaten die zijn behaald bij cliënten die je voor gingen? In het resultatenboek van icoone delen ze verschillende voor en na foto’s. Inclusief uitleg over de uitgevoerde behandeling.

Ben je benieuwd naar de resultaten die zijn behaald bij cliënten die je voor gingen? In het resultatenboek van icoone delen ze verschillende voor en na foto’s. Inclusief uitleg over de uitgevoerde behandeling. Bekijk hier de resultaten!

Wil je advies op maat ontvangen door een gecertificeerde Icoone expert? Plan een vrijblijvende afspraak in bij een van de huidexperts van USKIN The Clinic via onze website.

Wil je weten welke icoone behandellocaties er bij jou in de buurt zijn? Bekijk dan de kliniekzoeker.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF