fbpx

Interview met Winston Gerschtanowitz over het nieuwe seizoen van het spectaculaire programma Marble Mania

De knikkersensatie Marble Mania is terug met een spiksplinternieuw seizoen op SBS6. In dit programma nemen BN’ers het tegen elkaar op in verschillende behendigheidsspelen en spectaculaire knikkerraces. Het programma begint vanavond al, om 20.30 uur, dus roep je gezin bij elkaar en plof op de bank.

Marble Mania is voor het hele gezin leuk om naar te kijken, omdat het voor jong een spannende wedstrijd is en voor oud het nostalgisch is om te zien. Voor sommige van de spectaculaire knikkerbanen is behendigheid nodig, maar bij andere banen gaat het om geluk en kunnen de BN’ers slechts toe kijken hoe de knikkers rollen. De banen zien er ongelofelijk mooi uit en aan het eind van de uitzending gaat er minstens 30.000 euro naar goede doelen. De deelnemers mogen bepalen welke goede doelen dat zijn.

Nieuw

In het nieuwe seizoen van Marble Mania zie je nieuwe banen, nieuwe deelnemers als de Meilandjes en de meiden van OG3ENE, maar nog steeds met Winston als presentator en Jack als commentator. Er zullen een aantal dingen anders zijn. Zo is er een spelbreker bij de geluksbanen dat voor meer interactie zorgt, bij de behendigheidsbanen kunnen de deelnemers ook invloed op elkaar uitoefenen én er is publiek aanwezig. Volgens presentator Winston Gerschtanowitz zorgt het publiek voor een hele andere sfeer. Winston: ‘In zijn totaliteit klopt het programma nu. Er wordt gelachen en het is gezellig. Er zit een paar honderd man in het publiek en zij kunnen prijzen winnen, waardoor ze enthousiast zijn. Ik ben blij dat ze dit element hebben toegevoegd.’

Interactie

Dit seizoen wordt nog spannender dan het vorige seizoen, omdat de deelnemers meer invloed op elkaar kunnen uitoefenen. Als de knikkers van de geluksbaan rollen, is er een mogelijkheid om een spelbreker in te zetten. Dan stoppen de knikkers met rollen van je tegenstander. ‘Iedereen is constant bezig met elkaar. Je scoort punten of je beïnvloedt de ander, er is gewoon veel interactie. Dat zorgt voor nog meer fanatisme bij de deelnemers’, zegt Winston.

Niet alleen een spel

Winston vertelt dat hij het echt leuk vindt om Marble Mania te presenteren. ‘Mijn kinderlijke kant komt naar boven als ik naar de prachtige knikkerbanen kijk. Als de knikkers naar beneden rollen, word ik net zo enthousiast als de BN’ers die deelnemen. En het gaat natuurlijk om echt geld in dit programma. Er ligt 30.000 euro klaar voor de deelnemers. Ze doen het niet voor niks.’

Kijk Marble Mania elke donderdagavond om 20.30 uur op SBS6. Je wilt het niet gemist hebben!  

Lees ook:  5x leuke boeken om deze winter te lezen

Nieuwe Wendyspecial

In de nieuwe winterspecial van Wendy vind je een speciale bijlage van 32 pagina’s met verhalen over rouw en verlies. Koop hem in de winkel of via deze link.

winterspecial Merel woont met haar familie van 4 generaties op Ibiza: 'We leven in onze eigen bubbel'

Of neem een abonnement op de Wendy-specials en ontvang gratis een gift box van The Gift Label!

wendyspec Merel woont met haar familie van 4 generaties op Ibiza: 'We leven in onze eigen bubbel'WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF