fbpx

In ‘Over leven’ vertelt Isa Hoes over de periode waarin zij ontdekte dat ze borstkanker had

Isa Hoes is actrice en schrijfster. Onlangs verscheen Isa’s nieuwe boek ‘Over leven’. Hierin vertelt ze over de turbulente periode waarin zij ontdekte dat ze borstkanker had, door een knobbeltje in haar borst.

Isa Hoes haar leven stond op zijn kop toen ze in 2021 een knobbeltje in haar borst ontdekte. Een grote angst van veel vrouwen, werd voor haar de harde realiteit. Uiteindelijk werd de tumor weggehaald, maar het gevoel van wantrouwen in haar lijf bleef. Dit bleek te kloppen toen ze na een jaar op controle moest. Er bleek opnieuw iets mis. Over deze bewogen periode schreef Isa het boek ‘Over leven’. Hierin vertelt ze openhartig over alles wat zij heeft meegemaakt.

Angst

Haar leven ging door. Zo zocht ze samen met haar dochter Vlinder een nieuw huis, ontdekte ze datingsites, deed ze mee aan het tv-programma The Masked Singer en probeert ze zo normaal mogelijk door te gaan, voor haar gezin. Maar in stilte vroeg ze zich af of haar grootste angst waarheid zal worden: zullen haar kinderen opnieuw een ouder verliezen? In haar boek blikt ze daarnaast af en toe terug op haar relatie met Antonie Kamerling, en haalt ze mooie maar ook verdrietige herinneringen uit haar jeugd op.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF