fbpx

Het dagboek van een Wendy van Dijk: Liefde is…

Het is het 25ste nummer van WENDY en speciaal daarom hebben wij 25 vrouwen op de cover die één ding gemeen hebben: hun naam. Deze Wendy neemt je mee in haar leven! Zij vertelde eerder over de covershoot samen met de andere vierentwintig Wendy van Dijks en over haar dochter die autisme heeft. In deze blog vertelt zij over wat liefde voor haar betekent. 

Liefde in voor- en tegenspoed

Voor mij is liefde: ‘in voor en tegenspoed’ en mijn grote liefde heb ik gelukkig gevonden (sorry lief, jij komt niet meer van mij af). Helaas zijn er vast ook mensen waarbij die grote liefde nog niet op hun pad is gekomen en is Valentijnsdag nou niet echt een fijne dag. Voor deze mensen hoop ik oprecht dat ze een vriendin hebben net zoals ik die heb. Esther stuurt mij namelijk elk jaar een Valentijnskaart en dit vind ik echt geweldig (Es, ik hou ook van jou). Ik heb ooit een vriendin verteld ‘no worries, de beste wordt voor jou bewaard’, inmiddels is zij getrouwd met haar grote liefde (told you so).

Valentijnsdag

Maar afgelopen donderdag was het het Valentijn, de grote commerciële dag en ben ik heel blij voor mijn vrienden Lex en Miranda. Zij hebben beide al een relatie achter de rug en leerden elkaar pas later kennen. Zij zijn elkaars ‘grote liefde’. Die twee samen zijn een hele leuke combinatie. Geloof mij, iedereen wil zulke vrienden. Lex is een geweldige stoeiaap voor haar dochter. Ik heb diep respect voor alle bonuspapa’s. Ik vind het jammer dat zijn zoon niet actief in zijn leven is, want die mist echt een geweldige vader. Na jaren daten, gaan ze samen een huis kopen. Ik wil dit geweldige stel een lang en gelukkig leven wensen in hun geweldige paleisje (met mancave).

En ik doe elk jaar weer enthousiast mee met de commerciële Valentijnsdag (je moet toch de lokale ondernemers steunen). Donderdagavond had mijn man een tafeltje gereserveerd bij Delphi (de Griek in Leiden) en dat zegt wel wat; het is plek waar wij al jaren komen. Daar waar hij mij lang geleden ten huwelijk heeft gevraagd. Liefde is…

Wendy van dijk dagboek

Liefs,

Wendy van Dijk (nummer 3 in het blad)WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF