fbpx

Dagboek van een Wendy van Dijk: Parels

In WENDY 25 is het feest. Het is het 25ste nummer van WENDY en speciaal daarom hebben wij 25 vrouwen op de cover die één ding gemeen hebben: hun naam. Vraag ons niet hoe, maar we zijn er in geslaagd om 25 Wendy van Dijks te vinden. Allemaal hebben zij een verhaal. We hebben er één Wendy uitgepikt die wij de komende tijd gaan volgen. Ze neemt je mee in haar leven!

Wendy’s verjaardag

Als je deze maand de Wendy leest kom je ook mijn verhaal tegen. Qua gezondheid heb ik het helaas niet getroffen en best confronterend als deze woorden op papier staan. Ik sta graag positief in het leven (ook al is dit niet elke dag positief). Toch zitten er zo nu en dan pareltjes tussen, zoals afgelopen week. Dinsdag was het namelijk Wendy’s verjaardag en daar mochten wij allemaal bij zijn. Die dag was een dikke parel.

Doe ik het of niet?

Eerlijk gezegd had ik deze parel bijna niet gepakt, dit omdat ik vaak keuzes moet maken om de energie die ik heb goed te kunnen verdelen. Eigenlijk had ik de vraag of ik op de cover van WENDY wilde, beantwoord met “maybe this time next year”…. De reactie na mijn verhaal was: wat is jouw email? Volgens mij begreep zij het niet, iets van next year . Twijfel. Moet ik toch maar gaan dan? Energie gaan verdelen, energie verzamelen, andere dingen laten…..Yes, ik ga!

Dan sta je ineens in Koffietijd

Ik heb een top dag gehad met foto’s en leuke Wendy’s. Helaas moet ik wel gelijk weg na de laatste shoot, dat was niet anders. En dan deze week. De verjaardag van de televisie Wendy (de enige echte ben ik natuurlijk ) en de lancering van de 25WENDY magazine. Opeens sta je daar in koffietijd met een microfoon onder je neus en dat terwijl ik niet graag in het middelpunt sta. Ik krijg nu wel de smaak te pakken, dus ik denk dat ik bij RTL ga solliciteren als de enige echte Wendy van Dijk, haha! Er volgde een heerlijke lunch bij Kasteel de Hooge Vuursche met een heleboel gezelligheid.

Dankbaarheid

Deze dagen waren voor mij echt pareltjes die het leven leuk maken, ook al kosten deze energie. Wendy bedankt dat ik op jouw feestje mocht komen. Ik ben dankbaar voor dit pareltje van een dag. En Nicky… Tja, Nicky… Dankjewel dat jij gewoon toch mijn e-mail vroeg. Door jouw reactie heb ik toch doorgezet en deze pareltjes mogen ontvangen.

Op naar de volgende pareltjes.

Liefs, 

Wendy van Dijk (nummer 3 in het blad)WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF