fbpx

Herman van der Zandt en Martijn Hendriks over wielrennen in podcast Tweewielers

Het is bijna tijd voor de Amstel Gold Race. Wendy fietst samen met Leontien van Moorsel, Anouk Smulders en een team van 500 vrouwen de Limburgse heuvels op. De tip van deze week is dan ook speciaal voor fietsliefhebbers: de podcast Tweewielers. Presentator Herman van der Zandt en NOS Sport-collega Martijn Hendriks bespreken er alles wat met wielrennen en fietsen te maken heeft. Blunders, gave fietsroutes en niet eerder vertelde verhalen komen ter sprake.

In het dagelijks leven zitten de heren graag op de racefiets en in deze podcast vertellen zij aan elkaar wat ze de afgelopen periode hebben meegemaakt. Op de fiets én naast de fiets. Als het maar te maken heeft met een Tweewieler.

 

Maar daar blijft het niet bij. Ze vertellen ook over de ervaringen die ze na tienduizenden kilometers fietsen zelf hebben opgedaan. Denk aan voeding onderweg, hoe je het beste meerdaagse fietstochten kan plannen, hoe je de mooiste routes kan samenstellen en de challenges die de mannen zichzelf opleggen worden besproken.

Klik op de link hieronder om naar de podcast Tweewielers te luisteren op Spotify:

 

Meer lezen over Wendy’s deelname aan de Amstel Gold Race:

Wendy in gesprek met vriendinnen Fleur en Anja over waarom ze mee doen aan de Amstel Gold Race

Wendy in gesprek met Bobby van der Boor van Calex die meedoet aan de Amstel Gold RaceWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF