fbpx

Help de VV Born Veteranen om geld in te zamelen voor Stichting Semmy!

De mannen van VV Born Veteranen voor Stichting Semmy zamelen geld in voor de stichting Semmy, waar Wendy ambassadeur van is. Stichting Semmy zet zich in voor het vergroten van de overlevingskansen van kinderen die worden getroffen door hersenstamkanker. Op 30 april komt het voetbalteam op het sportpark van VV Born in actie tegen FC de Rebellen, dat bestaat uit oud-profvoetballers zoals John de Wolf, Andy van der Meiden en Wesley Sneijder. Het team wordt aangevuld met BN’ers zoals Najib Amhali, Humberto Tan en John de Bever. Ook worden er leuke items geveild voor de stichting, zo heeft FC de Rebellen onder andere een officieel wedstrijdshirt gedoneerd.

Ook kun je bieden op ‘Rebel zijn voor 1 dag.’ Wanneer je wint hoor je op 30 april bij de selectie van FC De Rebellen. Je kleedt je om in hun kleedkamer, je doet samen de warming-up en gaat samen op de foto. Winnaars mogen ook nog minimaal 20 minuten met hen mee voetballen.

Dochter verloren

Een aantal jaar geleden verloor één van de teamleden van VV Born zijn 10-jarige dochtertje aan hersenstamkanker. Van dichtbij hebben de mannen het verdriet dat hierdoor veroorzaakt werd meegemaakt. Daarom hebben de veteranen van VV Born zich de afgelopen periode op allerlei manieren ingezet om geld in te zamelen voor de stichting Semmy, met 30 april de grote finale.

Kijk op de site van Stichting Semmy voor meer informatie!

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF