fbpx

Gratis webinar van Myrna van Kemenade op 26 januari, meld je nu aan!

Elke vrijdag delen we een yogasessie van onze yogadocent en Wendy-expert Myrna van Kemenade. Myrna heeft ook een mooi online programma ontwikkeld: Maak je leven makkelijker, waarin je in zeven weken werkt aan je ontwikkeling op fysiek, mentaal en emotioneel vlak. Een prachtig programma waarmee je in deze tijd vanuit huis aan jezelf kunt werken. Tijdens een gratis webinar op 26 januari geeft ze je alvast wat tips en tracks. 

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN VOOR HET GRATIS WEBINAR VAN MYRNA OP 26 JANUARI OM 20.00 UUR

Het programma van Myrna bestaat onder andere uit 22 yoga video’s, 15 audio meditaties en 16 werkbladen met opdrachten om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken. Elke week ontvang je een nieuw programma en elke week staat een ander thema centraal. Zo werk je de eerste week aan bewustwording en in andere weken aan bijvoorbeeld je ademhaling en het verbeteren van je slaap. Zo neemt Myrna je stap voor stap mee in je ontwikkeling, met als doel je leven makkelijker te maken.

Life changing

Myrna: ‘Het mooie van het programma is dat je het kunt doen op het moment dat het jou uitkomt en volledig online is. Eigenlijk komen in het programma alle vragen samen die ik in de twintig jaar dat ik als yogadocent en coach werk heb gekregen. Om echt tot verandering te komen is het nodig om zowel op fysiek als op emotioneel en mentaal vlak aan je ontwikkeling te werken. Soms vinden mensen het heel fijn om elke week een yogales te doen, maar om meer te bereiken moet je aan al deze aspecten werken. Dat is geen quick fix, maar kan je wel heel veel opleveren. Het programma draait nu een aantal maanden en ik krijg er enorm veel positieve reacties op. Ik krijg terug dat het programma echt life changing kan zijn. Mensen zeggen bijvoorbeeld dat ze niet alleen zelf beter in hun vel zitten, maar dat ook hun relatie beter is geworden.’

Gratis webinar

Aanstaande dinsdag 26 januari geeft Myrna om 20.00 uur een gratis webinar waarin ze meer uitlegt over het programma, maar waarin ze je ook alvast wat waardevolle tips en trics meegeeft. Vind je het leuk om Myrna live te ontmoeten en meer te horen over persoonlijke ontwikkeling? Je kunt je HIER aanmelden voor het webinar.

Meedoen

Zou je willen meedoen aan het zevenweekse programma Maak je leven makkelijk? Via de Wendy shop ontvang je nu korting. Je betaalt 99 euro in plaats van 240 euro. Kijk hier voor meer informatie.

Volg ook de yogalessen van Myrna. Hier vind je alle lessen, die je ook in serie kunt doen.

Over Myrna

Myrna is eigenaar van de succesvolle yogastudio Yogadreams in Zaandam met 45 werknemers en honderden wekelijkse klanten. Ze geeft nu ruim 18 jaar met passie les in Mindfulyoga & meditatie, Vinyasa en Stress-relief. Daarbij is ze Business coach en trainer voor zowel particulieren als bedrijven en erkend Body Mind Releas therapeut. Ze blijft zich met liefde ontwikkelen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Yoga voor haar is zoveel meer dan alleen maar de houdingen. Ze wil je graag aanmoedigen om yoga te integreren in je dagelijks leven om zo jouw doel in het leven te vinden en het leven te vieren. 

 

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF