fbpx

Dit zijn de 10 leukste nieuwe films op Netflix

Heerlijk, zo’n extra lang weekend. Tijd om even helemaal te ontspannen. Pak je telefoon, tablet of televisie erbij en bingewatch deze net nieuwe films op Netflix!

1 Yes day

De hele dag ja tegen je kind zeggen, zie jij het voor je? In deze familiefilm gebeurt het. Een lachwekkende film, want wat gebeurt er als kinderen het voor het zeggen hebben?

2 A week away

Een beetje zoetsappig moet kunnen in het paasweekend. Twee jongeren gaan een week weg en dat verandert alles. Een film waarbij je niet hoeft na te denken en gewoon lekker kan afspelen terwijl je ergens anders mee bezig bent.

3 Paper lives

De film is een echte tranentrekker. In Istanbul loopt de zieke afvalmagazijnmedewerker Mehmet een jongetje tegen het lijf. Hij is mishandeld door zijn stiefvader en Mehmet neemt hem daarom onder zijn hoede. Ze maken mooie dingen mee en bouwen een band op. Maar Mehmet blijft ziek en of een kind daarbij betrekken een goed idee is zie je in de film.

4 Liar Liar

Het is al een oude film, maar sinds maart staat Liar Liar ein-de-lijk op Netflix. De bekende Jim Carrey speelt een advocaat, die volgens zijn zoontje altijd liegt. Tot zijn zoontje wenst dat zijn vader eerlijk is. En alleen de waarheid is misschien toch niet de oplossing.

5 Pride & Prejudice

Nog zo’n fijne klassieker. In de 19e eeuw hoopt mevrouw Bennet haar dochters uit te huwelijken aan rijke mannen, inclusief de arrogante Darcy. Maar Darcy blijkt toch anders dan het gezin in eerste instantie dacht. Een mooie film over liefde.

6 Wat is dan liefde

Om nog even in het liefdesthema te blijven is dit ook een topper die nu op Netflix staat. Wat is dan liefde is een Nederlandse romcom. Met powervrouw Elise Schaap hoor deze echt thuis tussen de leuke films.

7 Madame Claude

Deze Franse film staat nog maar net op Netflix. Het speelt zich af in de jaren 60 in het romantische Parijs, waar de invloed van Madame Claude verder reikt dan de wereld van sekswerk, tot een jonge vrouw de boel dreigt te veranderen.

8 Just say yes

Misschien heb je er al van gehoord er staat een nieuwe Nederlandse Netflix-original op Netflix. Just say yes is de nieuwe romantische comedy met Yolanthe Cabeau, Jim Bakkum en Noortje Herlaar. De film draait om Lotte, die op nationale televisie wordt gedumd door haar ex-vriend. Haar zus lijkt alles voor elkaar te hebben en dat zit haar niet lekker. Want waar is haar geluk?

9 Thunder Force

Voor deze film moet je helaas nog even wachten, Thunder Force verschijnt 9 april op Netflix. Twee oude schoolvriendinnen ontmoeten elkaar weer. Ze krijgen super powers. Samen kunnen ze de wereld aan. Dit wordt lachen!

10 Have you seen fireflies?

We sluiten het rijtje af met Have you seen fireflies?, een prachtige film over het leven van gelukkige vrouw. Ze heeft van alles meegemaakt en dat vertelt ze allemaal aan haar kleinzoon, waarna je de terugblikken terugziet in de film. Deze film verschijnt ook op 9 april op Netflix.

Bekijk meer kijk-, luister- en leestips:

Inger had een burn-out en een depressie: ‘Ik haalde geen geluk meer uit mijn leuke gezin en baan’

5 podcast tips om thuiswerkdagen door te komen

5 inspirerende kijk-, luister- en leestipsWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF