fbpx

5 inspirerende kijk-, luister- en leestips

Laat je vijf keer inspireren met deze kijk-, luister- en leestips. Plof op de bank met het boek, luister tijdens je wandeling naar de podcast of bingewatch de serie. Even tijd om te ontspannen.

1 Boek: Negen lessen voor een bijzonder leven

Negen lessen voor een bijzonder leven bevat de wijze levenslessen van Benjamin Ferencz, hoofdaanklager van de Neurenbergprocessen. Het boek volgt het verhaal van Benjamins leven, en elk hoofdstuk bevat zijn lessen over hoe we allemaal het beste uit onze levens kunnen halen – over ambitie en moed tot geluk en liefde.

Image

2 Podcast: Dare to lead with Brené Brown

Een podcast vol met waardevolle gesprekken tussen Brené Brown en mensen die innoveren, creëren en durven te leiden. In deze aflevering praat hij met Barack Obama over leiderschap en familie.

 3 Documentaire: Ik rouw van jou

Nellie Benner is 28 jaar als ze haar moeder verliest. ‘Sindsdien heb ik altijd het gevoel dat er verdriet in mij zit.’ In deze documentaire gaat ze in gesprek met verschillende mensen die iemand zijn verloren om te praten over rouw.

4 Boek: De kracht van het NU

Misschien ken je het boek al: de gids voor een bewust en gelukkig leven van Eckhart Tolle. Tolle is al jarenlang een geliefde spirituele leraar. Lees meer over Eckhart Tolle in de WENDY special. Nog niet in huis? Koop hem in onze shop.

 

De kracht van het NU

5 Serie: Self Made

Deze bijzondere serie gaat over Sarah. Ze is een wasvrouw, maar wil haar geluk achterna. Ze is vastbesloten om Addies haarmiddel te verkopen, maar dat gaat niet even soepel. De serie is geïnspireerd op het echte verhaal van Madam C.J. Walker.

Lees meer kijk-, luister- en leestips:

Ferry Zandvliet brengt boek uit 5 jaar na Bataclan: ‘Het heeft mijn leven verrijkt’

Corona proof uitje: bruidsjurken passen bij Brides4fun

Ex-hockeyster Ellen Hoog en partner Kelvin de Lang over hun nieuwe kookboekWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF