fbpx

5 podcast tips om thuiswerkdagen door te komen

Tegenwoordig kunnen we bijna niks meer, tenminste dat denken we. Gelukkig zijn er genoeg activiteiten die je wel kan doen om je te vermaken. In de tip van de week, geven wij een lees-, luister- of kijktip, deze week hebben we vijf podcasts op een rijtje gezet. Ze gaan allemaal over gezondheid, spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling, op deze manier kun je naast jezelf te amuseren ook nog wat bijleren. 

1 Leven Zonder Stress

Lijkt een leven zonder stress je wel wat? Luister dan nu de afleveringen deze podcast. Ex radio-DJ Patrick Kicken neemt je mee in openhartige gesprekken met podcasters, auteurs, coaches en sprekers over verschillende onderwerpen. Van opvoeding tot boeddhisme, het komt allemaal aan bod bij deze podcast.

2 De Podcast Psycholoog

In deze podcast leer je hoe je om moet gaan met stress, hoe je een iemand kan troosten en hoe je stopt met je Instagramverslaving. In elke aflevering bespreken ze een belangrijk psychologisch thema en geven ze tips hoe je ze meteen kunt toepassen in je dagelijks leven.

3 Kukuru

Onze eigen WENDY-expert Giel Beelen heeft ook een podcast, waar hij verschillende aspecten van spiritualiteit bespreekt. Hij heeft diepgaande gesprekken met BN’ers als Lucy Woesthoff, Dennis van der Geest, Sanny Verhoeven (Sanny zoekt geluk) en Fajah Lourens.

4 Self Love Talk

Altijd al meer van jezelf willen houden? Merel Teunis maakt een podcast over geluk, gezondheid en persoonlijke groei. Investeer in jezelf, is één van haar belangrijkste boodschappen. ‘Zelfliefde is een bepaalde state of mind, de juiste basis voor een gelukkig leven.’

5 The Inner Game podcast

Quincy Vogelsangs neemt je mee met haar persoonlijke journey, waar ze de verbinding van de fysieke wereld met de spirituele wereld ondervindt. In elke aflevering gaat ze in gesprek over intern én extern succes.

Lees meer inspirerende en amuserende tips:

Intermittent fasting: dat doe je zo

Fajah Lourens over een gezonde levensstijl: ‘Gelukkig zijn is een keuze’WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF