fbpx

Met deze 5 Netflix tips verveel je je niet meer tijdens deze coronatijd

Aankomende twee weken zijn de bioscopen, theaters en musea dicht. Gelukkig kan je altijd op de bank ploffen om een leuke Netflix serie te kijken. Deze series helpen je de komende tijd door te komen.

1 The Rain

Deze Deense serie heeft afgelopen zomer het derde seizoen op Netflix gezet, lekker bingewatchen dus! The Rain gaat over een dodelijk virus dat zich verspreidt door een regenval. Door het virus is bijna de hele Scandinavische bevolking uitgeroeid, behalve zus Simone en broer Rasmus. Zij schuilen in een onderaardse bunker en gaan vanuit daar op onderzoek uit. Het is een spannende science fiction serie, een echte aanrader.

2 Undercover

Meer zin in een spannende Nederlandse serie? Dan is Undercover echt wat voor jou. Deze Belgisch-Nederlandse fictieserie is super populair geworden. Het gaat over de agenten Bob en Kim die undercover gaan in het misdaadcircuit. De hoofdrollen worden gespeeld door Anna Drijver, Frank Lammers en Elise Schaap.

3 Modern family

De serie heeft al vier Emmy’s en een Golden Globe op zijn naam staan. Het zijn tien seizoenen vol met gezelligheid, humor en drama. Het gaat over vier gezinnen die uiteindelijk samen één grote familie vormen.

4 The Crown

The Crown vertelt een biografisch verhaal over de regeerperiode van koningin Elizabeth II van het Verenigd Koninkrijk. Dit drama onthult de politieke rivaliteit en romantiek tijdens het bewind van Elizabeth II en de gebeurtenissen die de tweede helft van de 20ste eeuw vorm hebben gegeven.

5 Working moms

Het zwangerschapsverlof is voorbij voor vier moeders. Ze moeten aan de slag en tegelijkertijd het hoofd bieden aan hun kinderen, bazen, liefde en het leven in Toronto. Eén ding kunnen we je garanderen, je komt niet meer bij van het lachen!

In dit artikel lees je over de vijf leukste podcasts.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF