fbpx

Benieuwd wat jou te wachten staat deze maand? Dit is de maandhoroscoop van juni!

Ben jij ook altijd zo benieuwd naar wat jouw horoscoop te vertellen heeft over aankomende maand? WENDY-expert en astroloog Esther van Heerebeek van het 12e huis deelt elke maand speciaal voor Wendy Online de tarotkaart van jouw sterrenbeeld. Dit is jouw maandhoroscoop van juni!

Ram 21-3 t/m 20-4

Tarotkaart: 3 van zwaarden

Deze kaart laat geen vrolijk plaatje zien en toch brengt het ook iets moois voor je mee. Het kan zijn dat je in juni met een teleurstelling te maken krijgt of je bent ergens verdrietig over. Het is belangrijk dat je je gevoelens toelaat. Stop ze niet weg en ga ze zeker niet beredeneren of analyseren. Juist door het te laten stromen, kun je jezelf helen en dat lucht ontzettend op. Deze kaart geeft ook aan dat er na regen zonneschijn komt, daar mag je op vertrouwen. Heb je het moeilijk, ben dan extra lief voor jezelf. Soms ben je te streng voor jezelf en dat is het laatste wat je nu nodig hebt.

maandhoroscoop van juni

Stier 21-4 t/m 20-5

Tarotkaart: Koning van Zwaarden

Het is in juni belangrijk dat je het heft in eigen hand neemt, Stier. Laat anderen niet (meer) bepalen wat er moet gebeuren of wat de volgende stap is. Volg je eigen visie en heb er vertrouwen in dat je het in je hebt, er een succes van te maken. Verder is de kans groot dat veel mensen naar je toe komen voor raad en advies. Je straalt nu iets uit van expertise of deskundigheid en dan weten ze je snel te vinden. Heb je zelf advies nodig, schroom dan niet om op iemand af te stappen die je verder op weg kan helpen. Soms is een klein duwtje in de juiste richting al genoeg.

maandhoroscoop van juni

Tweelingen 21-5 t/m 21-6

Tarotkaart: Koningin van Zwaarden

De kans is groot dat je in juni een knoop moet doorhakken, Tweelingen. Of je moet verstandige keuzes maken, om beter voor jezelf te kunnen zorgen. Past je job niet meer of komt er te veel op jouw bordje te liggen, word je daar dan allereerst echt bewust van. Kijk dan wat je kunt doen om dit op te lossen of te bespreken. Deze Koningin geeft aan dat het soms moeilijk kan zijn een bepaalde beslissing te nemen. Het kan zelfs tegen je gevoel ingaan. Toch is het uiteindelijk het allerbeste, in ieder geval voor je eigen welzijn. Kies deze maand voor jezelf en geef duidelijk je grenzen aan. Zowel zakelijk als privé.

Maandhoroscoop van juni

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Tarotkaart: Koningin van Pentakels

Deze Koningin vraagt je in juni beter voor jezelf te zorgen, Kreeft. Jezelf te koesteren en meer rust te gunnen. Zeker wanneer je een hectische tijd achter de rug hebt of nog steeds hebt. Breng vaker tijd door in de natuur of geniet van je eigen tuin of huisdieren. Leef meer in het moment en denk niet te veel na over vroeger of de toekomst. Daar word je juist gestrest van. Ook mag je jezelf eens wat vaker verwennen. Dat kan zijn met een warme kop thee of koffie genieten van de lentezon of iets kopen wat je al lang op je verlanglijstje hebt staan. Voed jezelf deze maand met positieve dingen en mensen.

maandhoroscoop van juni

Leeuw 23-7 t/m 23-8

Tarotkaart: 7 van Kelken

Het kost je deze maand moeite om je te focussen, Leeuw. Je bent er vaak met je gedachten niet bij of ze dwalen af tijdens een gesprek of vergadering. Dit is een signaal dat je meer tijd voor jezelf nodig hebt! Het kan ook zijn dat je niet meer voldoende wordt uitgedaagd in je job of studie. Onderzoek voor jezelf waar het in zit. Omdat je nogal zweeft, is het goed om regelmatig te aarden. Dit kun je doen door yoga of een grondingsmeditatie of door letterlijk met je handen in de grond te wroeten. Een wandeling in het bos kan eveneens zeer aardend werken. Doe datgene wat het meeste bij je past en het beste voor jou werkt.

Maandhoroscoop van juni

Maagd 24-8 t/m 22-9

Tarotkaart: III De Keizerin

Je mag je in juni meer gaan focussen op je persoonlijke groei en ontwikkeling, Maagd. Zeker wanneer je de afgelopen tijd voor je gevoel hebt stilgezeten of wanneer je je meer op anderen hebt gericht. Nu ben jij weer aan de beurt! Onderzoek voor jezelf wat jij graag zou willen leren of mee aan de slag zou willen gaan. Dit kan een andere job of studie zijn, maar ook een hobby. Verder is het goed om niet altijd maar bezig te zijn met werk of verplichtingen, geniet ook meer. Van alles wat de lente te bieden heeft of een eventuele vakantie of break. Doe eens keer helemaal niets.

Maandhoroscoop van juni

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Tarotkaart: 9 van Pentakels

Je krijgt deze maand de mogelijkheid meer met je talenten, kennis en ervaring te gaan doen, Weegschaal. De enige die hiertussen inzit, ben jezelf. Ben niet bang om jezelf te profileren of een eerste stap te zetten naar een nieuwe job, inschrijving of kans. Deze kaart geeft aan dat je alles in huis hebt om ergens een succes van te maken, maar dat je nog aan jezelf twijfelt of je hiervoor wel voldoende kwaliteiten bezit. Stop met jezelf kleineren of onderuithalen, natuurlijk bezit jij die kwaliteiten! Durf het risico te nemen en ontdek wat daar allemaal voor moois uit voort kan komen. Vraag jezelf af wat je eigenlijk te verliezen hebt? Ga ervoor!

Maandhoroscoop van juni

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Tarotkaart: 6 van Pentakels

De juiste balans vinden is voor jou in juni een thema, Schorpioen. Niet alleen thuis of op je werk, ook financieel. De kans is groot dat je een beetje in extremen hebt geleefd, en dat mag nu weer gebalanceerd worden. Liggen thuis alle verantwoordelijkheden en taken op jouw schouder, spreek je lief of kinderen hier eens op aan en verdeel het, want dat is fair. Sta je er op je werk vaak alleen voor of heb je het gewoon te druk, bespreek dat dan met je collega’s of leidinggevende. Geef je grenzen aan en zeg duidelijk wat je wel en niet wilt. Op die manier kun je alles in juni naar wens vormgeven en de balans herstellen.

Maandhoroscoop van juni

Boogschutter 23-11 t/m 21-12

Tarotkaart: Koning van Pentakels

Reken op een drukke en overvolle maand juni, Boogschutter. Niet alleen op je werk wordt het druk, ook thuis lijkt je agenda iedere dag gevuld te zijn met afspraken of verplichtingen. Je kunt hier op zich prima mee dealen, alleen is er weinig aan. Je komt niet toe aan jezelf of aan de hobby’s die je wel graag zou doen. Ook heb je de neiging alle verantwoordelijkheden naar je toe te trekken, waardoor het nog pittiger wordt. Ben je het zat, doorbreek deze cirkel dan en pak een dag vrij of doe een weekend helemaal niets. Gelukkig gaat het je financieel wel voor de wind, waardoor je best iets tofs kunt doen of kopen.

Maandhoroscoop van juni

Steenbok 22-12 t/m 20-1

Tarotkaart: 5 van Pentakels

Deze kaart vraagt je in juni jezelf niet in de kou te zetten. Ben je niet fit of zit je niet goed in je vel, blijf dan niet doorgaan, daar maak je het alleen erger door. Ook hoef je niet alles alleen te doen. Wanneer je om hulp durft te vragen, word je zeker gesteund. Misschien zit je trots je in de weg of heb je het gevoel dat het jouw verantwoordelijkheid is. Wat het ook is, je maakt het jezelf hierdoor niet gemakkelijk. Kom je voor een financiële uitdaging te staan, dan is het belangrijk jezelf de schuld niet te geven, maar een goede vriend(in) of familielid om hulp te vragen. Jij zou dat ook voor een ander doen.

maandhoroscoop van juni

Waterman 21-1 t/m 19-2

Tarotkaart: XII De Gehangene

Ook deze maand verscheen voor jou tarotkaart XII De Gehangene! Dan heeft deze kaart echt een duidelijke boodschap voor jou. Misschien heb je nog steeds geen time-out genomen om eens goed na te denken over alles wat er in je leven speelt of verandert. Doe dat dan wel in juni. Misschien bevind je je nog steeds in een moeilijke situatie, waar je niet uitkomt. Vraag advies aan anderen of kijk er op een andere manier naar. Wanneer je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. Het is echt van belang dat je van de situatie leert en jezelf hieruit bevrijdt. Dan lacht het leven ook jou weer heel snel toe.

Maandhoroscoop van juni

Vissen 20-2 t/m 20-3

Tarotkaart: Koning van Kelken

Er kunnen deze maand wat dingen gaan veranderen en dan is het goed dat je stevig in je schoenen staat. Omdat jij als Vissen een waterteken bent, is je gevoel en intuïtie ijzersterk. Dit mag je deze maand als kompas gebruiken. Baseer je stappen en beslissingen op je gevoel, dan kan het eigenlijk niet mis gaan. Laat je je door anderen beïnvloeden of luister je alleen naar je verstand, dan kun je wel eens op het verkeerde pad belanden en dat is niet nodig. Spelen er issues in je relatie, dan is het eveneens zinvol je gevoel te volgen wanneer je met elkaar in gesprek gaat. Je voelt prima aan waar het probleem zit.

maandhoroscoop van juni

Meer over Esther

Esther is intuïtief astrologe en runt haar succesvolle praktijk Het 12e Huis in het Noord-Brabantse Liempde, waar ze op enthousiaste en gepassioneerde wijze cursussen en workshops geeft op het gebied van astrologie, tarot, numerologie & spiritualiteit en horoscoop. Haar passie én missie, is zelfbewuste vrouwen helpen inzicht te krijgen in zichzelf en hun leven, zodat ze hun droomleven kunnen creëren. Ze is auteur van de boeken Tarot voor Beginners en Astrologie voor Beginners. en sinds 2020 van De Maankalender. Ze schrijft al ruim 15 jaar wekelijks horoscopen en spirituele specials voor diverse magazines in Nederland en België.

Esther heeft ook Facebook en Instagram.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF