fbpx

De 5 perfecte Valentijnsdag tips in tijden van corona

Deze week delen we extra veel verhalen over de liefde naar aanleiding van Valentijnsdag. Valentijnsdag valt dit jaar op een zondag. De ultieme dag om met je partner te genieten of om je nieuwe liefde te ontmoeten. Ook al heb je misschien niet zo veel met Valentijnsdag, toch kunnen we dit jaar met corona wel wat extra liefde aan elkaar geven. Hier volgen de 5 leukste tips om te doen tijdens lockdown Valentijnsdag.  

1. Lockdowndaten

Voor de vrijgezellen onder ons die Valentijnsdag niet alleen willen doorbrengen, komt de beste datingapp op het juiste moment. DrankjeDoen.nl lanceert op 14 februari als eerste in Nederland een online-videodatingplatform, waarbij de eerste indruk, de eerste minuut, via video telt. Zo kun je mensen direct zien en spreken, maar wel veilig vanuit huis. Dankzij online video-daten krijg je, zonder je vooraf in te lezen, meteen een goed (video) beeld van iemand. Niet jouw type? Gelukkig duurt het maar 1 minuut voor de volgende gegadigde zich aandient.

2. Date-restaurant

Singles uit Arnhem en omgeving vieren dit jaar Valentijnsdag niet in hun eentje. Geniet van een 4 gangendiner tijdens een online blind date, georganiseerd door restaurant ’t Amusement. Het restaurant doet het voorwerk namelijk het menu samenstellen én singles matchen. Dat laatste gebeurt aan de hand van de antwoorden die deelnemers invullen op een vragenlijst. Singles die een online date wel zien zitten kunnen hier het Amusement Thuis Valentijnmenu voor zichzelf bestellen en daarbij de optie ‘online date restaurant’ aanvinken.

3. Dinner date

De liefde van de man gaat door de maag zeggen ze ook wel eens. Nou bij de vrouw is dat vaak niet anders. Hoe leuk en gezellig is het dan ook om samen met elkaar wat te bakken of uitgebreid te koken. Weet je nog niet wat je kan maken? Kijk dan eens naar deze 5 heerlijke recepten om extra te genieten op Valentijnsdag! Wie het verhaal over de vijf liefdestalen al heeft gelezen weet dat iemand met de liefdestaal ‘hulpvaardigheid’, het kan waarderen als je de tafel dekt en de kaarsen aansteekt. Een romantisch diner bij kaarslicht, wie wil dat nou niet?

4. Film kijken

De bioscopen hebben het net zoals veel bedrijven zwaar tijdens corona. Bij Pathé Thuis kan je voor maar een paar euro een film kijken vanaf je bank of je bed. Daarmee help je de bioscopen en kan je genieten van de nieuwste films samen met je partner of date.

5. Quarantaine buddy

Zit je in quarantaine tijdens Valentijnsdag? Geen zorgen, er is nog genoeg te doen. Videobel met je partner of date en pak de cadeautjes die je voor elkaar gekocht hebt zelf uit. Dat scheelt weer verzendkosten en voorkomt teleurstellingen wanneer je cadeautjes te laat aan zouden komen. Of koop je eigen Valentijn box. Ook online zijn er genoeg spelletjes te vinden die je met elkaar kan doen. En tegelijkertijd koken terwijl je met elkaar aan het videobellen bent is minstens zo leuk. Woon je samen met je partner? Heb jij even geluk, dan heb je je quarantaine buddy de hele dag bij je!

Fijne Valentijnsdag!

 

 

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF