fbpx

Aanstaande woensdag 19.00 uur: Instagram-live met Wendy, Ellemieke en Fien

Aanstaande woensdag 28 april gaan Wendy van Dijk, Ellemieke Vermolen en Fien Vermeulen om 19.00 uur live op Instagram op het Instagram-account van wendyonlinenl. De drie gaan tijdens de live in gesprek over het thema veerkracht en beantwoorden vragen over opstaan en weer doorgaan na tegenslag. Dit naar aanleiding van hun bijdragen aan de nieuwe Wendy-special die nu in de winkel ligt met als thema Vertrouwen op je veerkracht.

In de special vertellen de drie hoe hun veerkracht er altijd weer voor zorgt dat ze bij tegenslag door kunnen. Ze beschrijft Qmusic-radiopresentatrice Fien Vermeulen in haar column hoe ze afscheid nam van het leven toen de artsen dachten dat ze een kwaadaardige uitzaaiing in haar hart had en hoe ze de draad toch weer moest oppakken toen bleek dat ze kankervrij was. ‘Je kunnen aanpassen aan veranderingen is de grootste kracht’, schrijft Fien. Ellemieke Vermolen zegt over veerkracht en haar scheiding van Sergio Herman: ‘Ik blijf niet in teleurstellingen hangen, maar bedenk hoe ik dingen die er gebeuren kan transformeren tot iets moois. Je hebt altijd twee keuzes: blijven liggen of weer opstaan, al moet je soms een paar keer opstaan voordat je blijft staan.’ In haar voorwoord vertelt ook Wendy zelf hoe belangrijk veerkracht voor haar is en hoe dat ervoor zorgt dat ze zon altijd weer gaat schijnen.

Doe mee!

Iedereen die een vraag heeft aan het drietal kan deze insturen via de stories van het Insta-account wendyonlinenl. Noteer het alvast in je agenda!

Lees ook deze verhalen over de nieuwe Wendy-special:

Interview met Wendy over vertrouwen op je veerkracht: ‘Ik weet nu dat het altijd weer goedkomt’

Tweede special van Wendy in teken van veerkracht

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door WENDY (@wendyonlinenl)WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF