fbpx

Tweede special van Wendy in teken van veerkracht

Vanaf vandaag ligt de tweede special van Wendy in de winkel. De special heeft als thema ‘Vertrouw op je veerkracht’, een thema dat naadloos aansluit bij deze tijd. De special is ook te koop via onze site wendyonline.nl!

In de nieuwe Wendy-special lees je veel levensechte verhalen van mensen die hard geraakt werden in het leven, maar die dankzij hun veerkracht toch weer door konden. Zo brengt Wendy een interview met staatssecretaris Paul Blokhuis over het verlies van zijn dochter Julia, die maar achttien jaar mocht worden en vertelt Ellemieke Vermolen voor het eerst over haar scheiding van Sergio Herman. ‘Ik denk dat veerkracht ook iets is dat in je genen zit, zegt Ellemieke. ‘Mijn moeder maakte zelf een scheiding mee, een ziekte, maar ze had altijd vechtlust. Bij ons thuis werd altijd alles uitbundig gevierd. Ik heb die positieve mind ook: depressief zijn komt niet voor in mijn woordenboek.’ Ook zijn er prachtige interviews te lezen met Remona Fransen over het verlies van haar man Marc de Hond en met Micky Hoogendijk, die vertelt waarom ze ervoor koos iets moois van het leven te maken na de bomaanslag: ‘Dat is mijn gevecht terug.’ Het zijn allemaal verhalen die ontroeren, maar die ook bemoedigend zijn. Ze bewijzen hoe sterk we zijn en hoe ontzettend veel we aankunnen, hoe groot het verdriet ook is.

Inspiratie van grote denkers

Met haar special wil Wendy van Dijk haar lezers handvatten geven die kunnen helpen om te vertrouwen op hun veerkracht, een actueel thema in deze tijd van de pandemie. Ook in dit nummer daarom weer veel tips en adviezen. In een groot dossier over veerkracht geven grote denkers als Michael Portzky, Byron Katie en Tony Robbins hun visie op veerkracht, kunnen lezers zelf testen hoe groot hun veerkracht is en worden er tips gegeven om de veerkracht van kinderen te vergroten. In een special over veerkracht mocht een ode aan Bibian Mentel niet ontbreken, dus werden er drie mensen geïnterviewd die dankzij Bibian en haar Mentelity Foundation de kracht weer terugvonden in hun leven.

De nieuwe special is te koop in de winkel of via onze site.

COVER WENDY SOCIAL Tweede special van Wendy in teken van veerkracht

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF