fbpx

8 inspirerende leestips over zelfliefde

Het is een tijd waarin van alles gebeurd. We zijn vaak geneigd om vooral te kijken hoe het met anderen gaat; hoe zij het in deze tijd volhouden. Maar vergeet ook zeker jezelf niet. Als jij niet lekker in je vel zit, kan je anderen ook minder goed helpen. Hieronder staan 8 inspirerende leestips op een rijtje over zelfliefde. Neem een selfcare moment en lees bijvoorbeeld één van deze boeken om helemaal tot rust te komen. 

1 De dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt

Dit boek gaat over rust vinden in een drukke wereld. Met de adviezen van de Koreaanse boeddhistische monnik Sunim leer je rustpunten te vinden in het moderne, drukke leven. Je leert bijvoorbeeld hoe je mindful om kunt gaan met negatieve emoties als woede en jaloezie.8 inspirerende leestips over zelfliefde

De dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt is verschenen bij uitgeverij Boekerij en kost 15,99

2 Master Your Mindset

De titel zegt het al. Mindset is enorm belangrijk. Wat is voor jou het mooiste leven en hoe zou je deze kunnen bereiken? Dit boek geeft je handvatten over persoonlijke spirituele groei, maar ook over zakelijk succes.

Master Your Mindset

Master Your Mindset verscheen bij uitgeverij Invictus en kost 21,95

3 You are a badass

Jen Sincero, New York Times best-selling auteur, geeft je in dit boek zelfvertrouwen om je dromen waar te maken. Ze verzekert je dat je alle geweldige dingen waar je naar verlangt, kunt krijgen. In dit boek krijg je opdrachten om jezelf nog beter te leren kennen, zoals door elke avond op te schrijven waarvoor je dankbaar bent die dag of door vaker ja te zeggen wanneer je misschien wel geneigd bent om nee te zeggen.

8 inspirerende leestips over zelfliefde

You are a badass is verschenen bij uitgeverij Boekerij en kost 15,99

4 Ja-maar… Omdenken

Je kent het wel. Het is niet helemaal je dag en alles lijkt je tegen te zitten. Met dit kleine boekje leer je van elk negatief ding, iets positiefs te maken. Neem ook eens een kijkje op hun Instagram-account, daar delen ze allemaal korte situaties, waarin jij omdenken misschien wel nodig hebt.

Ja-maar... Omdenken

Ja-maar… Omdenken is verschenen bij uitgeverij A.W. Bruna en kost 4,99

5 Burn After Writing

Heb jij het gevoel dat je iemand anders moet zijn op sociale media, dan je werkelijk bent? Dan is dit echt wat voor jou. In dit boek verleg je je grenzen, reflecteer je op het verleden, heden en toekomst en creëer je een geheim boek dat alleen over jou gaat. Als je het boek uit hebt, kan je het natuurlijk verbergen op een geheime plek, maar je kan het ook verbranden, zodat niemand jouw diepste geheimen ziet.

8 inspirerende leestips over zelfliefde

Burn After Writing verscheen bij uitgeverij Spectrum en kost 11,99

6 Mindgym, sportschool voor je geest

Gezondheid, daar past niet alleen bewegen en gezond eten bij. Mindset is ook een belangrijke factor. In dit boek word je mindset in 12 weken getraind om meer focus, rust en energie te krijgen.

8 inspirerende leestips over zelfliefde

Mindgym, sportschool voor je geest verscheen bij uitgeverij Maven en kost 19,99

7 Het geschenk

Psycholoog Edith Eva Ege  – bekend als de ballerina van Auschwitz – neemt je in dit boek mee door 12 lessen te geven die je leven kunnen redden. Je leert om je slechtste momenten te zien als je beste leermeester, en vind je vrijheid door de kracht die erin zit.

8 inspirerende leestips over zelfliefde

Het geschenk verscheen bij uitgeverij Lev. voor 18,99

8 De edele kunst van not giving a fuck

Altijd maar positief moeten zijn, werkt soms niet. Dat is voor iedereen verschillend. In dit boek ga je niet opzoek naar de positiviteit van het leven, maar leer in plaats daarvan om te gaan met je tekortkomingen en de tegenslagen in het leven. Het is een humoristisch boek, maar wel gebaseerd op wetenschappelijke feiten.

8 inspirerende leestips over zelfliefde

De edele kunst van not giving a fuck verscheen bij uitgeverij Lev. en kost 20,99

Lees meer inspirerende en amuserende tips:

5 podcast tips om thuiswerkdagen door te komen

Intermittent fasting: dat doe je zo

Fajah Lourens over een gezonde levensstijl: ‘Gelukkig zijn is een keuze’WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF