fbpx

6 heerlijke high tea hotspots

Tijdens deze koude dagen is het heel verleidelijk om binnen te blijven en te genieten van een warm kopje thee, het liefst met iets lekkers erbij. Een high tea is daarom het perfecte uitje om gezellig met vriendinnen bij te kletsen onder het genot van al dat lekkers. Dit zijn een paar van onze favoriete high tea hotspots door heel het land.

1. Amsterdam – Tassenmuseum

Trakteer jezelf met een compleet verzorgde high tea in hartje Amsterdam. Neem plaats in een van de prachtige Stijlkamers uit de Gouden Eeuw, kijk uit over de beroemde Herengracht en geniet van al het lekkers op tafel. Een perfecte combinatie met een rondje door het museum.

https://www.instagram.com/p/BzfrjxOIgsV/

2. Den Haag – Hotel Des Indes

De Des Indes high tea is een echt Haags begrip. De huisgemaakte zoete en hartige gerechten worden geserveerd op een prachtig opgemaakte tafel in de waanzinnige lounge van het Hotel. Je voelt je echt even een koningin.

Tip: plan je high tea op een zaterdag. Op deze dag in de week kun je luisteren naar pianostukken van de Bulgaarse pianist Ivan Pavlov. Zo geniet je van alle heerlijke gerechtjes en mooie muziekstukken.

https://www.instagram.com/p/BEqi487TE9Y/

3. Den Bosch – Pilkington’s

Een heerlijke high tea midden in het centrum van Den Bosch. Hier kun je terecht voor traditionele Engelse recepten. En al deze heerlijke zoete en hartige gerechten zijn aangevuld met een passend tussengerecht en een heerlijke cocktail voor een extra feestelijke tintje.

https://www.instagram.com/p/B2orp8mpML0/

4. Haarlem – Hofje zonder Zorgen

Middenin het historische centrum van Haarlem en met uitzicht op de binnentuin van het Proveniershofje vind je Hofje zonder Zorgen. Na een lekker soepje, word je verrast met 4 kleine hartige gerechten gevolgd door 4 zoete. Leuk om te combineren met een dagje Haarlem.

https://www.instagram.com/p/BuyH3VEF0qS/

5. Utrecht – Sis Bakery

Als je vanaf het centrum van Utrecht een stukje de Vogelenbuurt inloopt, vind je het gezellige Sis Bakery. Hier kun je terecht voor een goddelijke high tea, bestaande uit verschillende gangen. De gerechten die ze hier serveren zijn een tikkeltje gezonder dan bij de rest, maar op smaak hoef je niks in te leveren.

https://www.instagram.com/p/B3HzqHBF7gp/

6. Rotterdam – Ten to Three Bakery

Een hip en heel gezellig high tea adres in Rotterdam. Op het menu: de royale high tea, bestaande uit macarons, cupcakes, soep, een scone, verschillende sandwiches en ga zo nog maar even door. Is Rotterdam nu iets te ver? Je kunt ook in Delft genieten van deze high tea. Daar zit namelijk ook een Ten to Three Bakery.

https://www.instagram.com/p/Bu-th4XFLAA/

Ook interessant:WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF