fbpx

Deze hotspots van Amsterdam mag je niet missen

Onze hoofdstad heeft zoveel leuke adresjes. Deze hotspots mag je zeker niet missen!

1. Een vorkje prikken bij George

George is anders dan alle andere standaard cafeetjes. Of het nu om Café George, George No. 5 of Bistro George gaat, het is een plek waar goede smaak, stijl en historie al jaren samenkomen. Het is gelegen aan de Leidsestraat in Amsterdam. Wat je kan verwachten van de menukaart? Een aantal moderne klassiekers. Denk daarbij aan grote Ceasar Salads, robuuste burgers en de betere pasta’s. Naast de lekkere gerechten, is alles ook heel sfeervol ingericht. Het heeft iets weg van een Parijse brasserie maar dan in Manhattan.

2. De musthaves van Anna+Nina

Van fijne, subtiele sieraden, servetjes met een leuke spreuk, tot mooie notebooks. Anna+Nina hoort wat ons betreft bij de hotspots van Amsterdam. De winkel staat vol met musthaves, waar ons hartje sneller van gaat kloppen. Het bedrijf is namelijk gespecialiseerd in ‘new luxury’ wat betreft mode en lifestyle items. Ze werken met top mode boutiques, concept winkels, stylisten, editors en Nederlandse bekendheden.

3. Laat je vertoeven in Pluk

Kom je Pluk binnen lopen? Dan wordt je verrast door een super licht en groen interieur. Ruik de geur van de verse planten, check de manden met vers fruit en pas op dat je niet gaat watertanden! Naast de toonbank staan namelijk vers gemaakte broodjes en  taartjes. Geen zin in een knabbeltje? Je kunt ook gewoon terecht voor een lekker kopje koffie!

4. Ga voor oer-Hollands bij Hagelswag

Wij vrouwen zijn dol op chocolade en op hagelslag! Hoe perfect is deze combinatie dan? In Amsterdam is de allereerste hagelslagwinkel van Nederland geopend. De Hagelswag Store zoals de winkel heet, biedt naast flessen en dozen Hagelswag, ook boterhammen met echte chocolade met verschillende smaakcombinaties aan. Wij vrouwen mogen ons zelf een keert verwennen toch?

5. Mama Dough

Ben je in de buurt van Amsterdam-Oost? Dan moet je absoluut even een kijkje nemen bij Mama Dough! Naast een super cleane inrichting, worden er heerlijke huis-gemaakte pizza’s geserveerd. In de zomer is het super gezellig om buiten op het terras te ploffen, maar je kunt natuurlijk ook een leuk plekje binnen kiezen.

6. Zoetekauw bij Corner bakery

Instagram staat er vol mee, de mooiste/lekkerste gerechten van Corner Bakery. Je kunt hier terecht voor zowel een zoete milkshake als een hartig broodje. Het is niet alleen heel erg kleurrijk allemaal, maar ook nog eens super verrassend.

7. Vernieuwde Le Garage

Le Garage op de Ruysdaelstraat was natuurlijk altijd al een begrip in onze hoofdstad. Na een subtiele en smaakvolle verbouwing is Le Garage weer helemaal klaar voor de toekomst. Je kunt hier terecht voor een goed glas wijn en een heerlijk gerecht. Door de gerechten kreeg je bijna het idee dat je je in een Franse bistro waant. WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF