fbpx

4x yoga op de leukste zomerfestivals

Yay! Het festivalseizoen is geopend en draait ondertussen op volle toeren! Ook als yogaliefhebber kom je dit jaar goed aan je trekken. Onze yogadeskundige Janna tips de leukste yogafestivals. 

1. HippieVal

Zondag 2 juli 2017
Kralingse Bos en Plas, Rotterdam

HippieVal is hét zomerse festival voor het hele gezin. De dag wordt afgetrapt met Kick Off Morning Yoga op een prachtig stukje strand aan de Kralingse Plas (er zijn 100 tickets beschikbaar voor deze unieke belevenis, dus wacht niet te lang als je hierbij wilt zijn!). Daarnaast is er een uiteenlopend aanbod met een hippiemarkt, een beauty-, health-, en wellness corner, een mancave waar de mannen een lekker koud biertje kunnen drinken – terwijl ze de nieuwste gadgets uitproberen – en de kindjes kunnen zich de hele dag vermaken met knutselen, dansen, verkleden, glitterschmink en hoelahoepen. Voeg hier nog wat lekkere muziekjes aan toe en je waant je op Ibiza!

Speciaal aan WENDY lezeressen mag ik een kortingscode voor Hippieval delen, waarmee je een entreekaartje – inclusief de Morning Yoga-les – voor maar 5 euro kunt kopen: YOGA5 

2. Zen Festival

Zaterdag 19 augustus 2017
Cabrio Openluchttheater, Soest

Ervaar tijdens het Zen Festival op een laagdrempelige manier hoe je mentaal fit en in balans raakt. Zo kun je meedoen aan een workshop therapeutisch boksen, yin yoga en meditatief schrijven. Of je verdiepen in mindfulness, het effect van bewust ademhalen of een lezing bijwonen van Michael Pilarczyk (voormalig radio DJ, nu inspirator, schrijver en spreker op het gebied van bewustzijn, persoonlijke ontwikkeling en zakelijk succes). De lekkere biologische hapjes en gezellige kraampjes maken dit knusse festival helemaal af.

3. Yoga Festival Arnhem

Zaterdag 9 september
Dorpskerk en Dorpshuis Schaarsbergen, Arnhem

Op een prachtige locatie middenin het Veluwse natuurschoon, vindt dit jaar de eerste editie van het Yoga Festival Arnhem plaats. En dat wil je zeker niet missen! Naast verschillende yogalessen kun je op het (open) festivalterrein ook meedoen aan workshops, stiltewandelingen, meditatie of wat dacht je van een heerlijke massage? Verschillende foodtrucks zorgen voor het lekkerste eten, er is live muziek, een yoga & lifestylemarkt en ook aan de kinderen wordt gedacht. Zij kunnen bijvoorbeeld mandala’s kleuren, dromenvangers maken of meedoen met een les kinder- en tieneryoga.

4. Yoga Festival Haarlem

Zaterdag 23 september
Kweektuin, Haarlem

Over de exacte invulling is nog niet veel bekend, maar dát er dit jaar weer een Yoga Festival Haarlem komt is zeker! Er wordt op dit moment al hard gewerkt aan een mooi programma, dus schrijf de datum vast in je agenda en houd de website en/of Facebookpagina goed in de gaten.

Laat die (na)zomer maar komen!

Janna Krooshoop gooide na een hectische carrière in de marketing en communicatie het roer om: ze voltooide een Hatha Yoga docentenopleiding en startte haar eigen bedrijf Wanderlust Yoga in Arnhem. Als yogadocent geeft ze nu wekelijks yogalessen en workshops en runt ze een webshop met duurzame, eco-friendly (yoga)producten. Vol enthousiasme en passie voor yoga, zal Janna je regelmatig informeren, inspireren én activeren op het gebied van yoga.

Zit jij met een prangende yoga vraag?

Heb je vragen over yoga? Over een bepaalde yogahouding of soorten yoga? Of wil je bijvoorbeeld weten welke houdingen je uit kunt voeren als je een blessure hebt? Mail je vraag naar online@wendymultimedia.nl o.v.v. Yoga-vraag en wie weet wordt jouw vraag binnenkort door haar beantwoord!

Kaartjes winnen voor HippieVal!

Wij mogen samen met Wanderlust Yoga 5 familytickets (2 volwassenen + 2 kinderen) weggeven! Hoe je ze kunt winnen? Deel ons Facebookbericht & like Wanderlust Yoga & Wendy op Facebook! 


WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF