fbpx

3 stappen naar flawless aging

Huidgoeroe Suzan Oerlemans en huid- en vitaliteitsexpert Isabel van Genugten van Cellics ontwikkelden drie stappen voor huidverbetering, omdat ze in de praktijk ontdekten dat alleen hierin de ware oplossing ligt.

Stap 1: Een Cellics huidscan

Deze kijkt naar de opbouw van jouw huid. Suzan en Isabel: ‘Met deze echoapparatuur – die tot diep in jouw huidlagen kijkt – kunnen wij jou een eerlijk advies geven. Een huid die diep vanbinnen namelijk geen activiteit laat zien, is niet in staat om zich te herstellen of om op te bouwen. Laat staan dat hij klaar is voor behandelingen en intensieve skincare. Dan kunnen wij van buitenaf de huid tijdelijk mooier maken, maar daadwerkelijke verbetering blijft op lange termijn uit.’

Stap 2: Suppletie

Om activiteit in die huid te krijgen, moet de basis – voeding – op orde zijn. Vooral wanneer we op leeftijd raken, dreigen serieuze tekorten aan voedingsstoffen. Dit was voor de dames dé reden om van Cellics huid- en vitaliteitsuppletie hun missie te maken.

De ontwikkeling hiervan gebeurde in nauw contact met een orthomoleculair arts, vitaliteitscoach, natuurgeneeskundige, dermatoloog en plastisch chirurg. Suzan en Isabel hebben hun skinexperts opgeleid tot vitaliteitsexperts, om jou niet alleen te adviseren in de buitenkant, maar ook in de binnenkant. Kijk op cellics.nl voor een locatie bij jou in de buurt.

Stap 3: Balans

En vergeet ook deze, niet minder belangrijke, derde stap niet: zorg dat je gelukkig bent door goed te slapen, jezelf te ontwikke- len, te bewegen, fijne relaties te hebben en door stressreductie. Anders is al jouw harde werken voor niets.

Werken met Cellics kan je huid veel brengen, op welke leeftijd dan ook. Niet voor niets werken er al 200 partners vol enthousiasme met Cellics en zijn er tal van reviews van zeer tevreden BN’ers. Wendy heeft het bijvoorbeeld veel gebracht! Lees Wendy’s ervaring met Cellics.

Benieuwd naar dit unieke concept?

Bezoek Isabel via uskintheclinic.nl en Suzan via huidintopconditie.nlWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF