fbpx

Inspelen op je huidveroudering met Cellics – Wendy heeft het veel gebracht!

Huidveroudering, iets waar alle vrouwen vanaf hun 30e levensjaar mee te maken krijgen. Met alleen anti aging crèmes gaan we dit niet tegen. We hebben goede voeding nodig, maar ook dat is niet meer wat het is geweest. Suzan en Isabel, huidexerperts van Cellics, leggen ons precies uit hoe dit aging proces verloopt en hoe we dit wèl tegen kunnen gaan. 

Cellics

Suzan en Isabel kwamen erachter hoe moeilijk het is om met alleen voeding de juiste stoffen binnen te krijgen, om na je 30e ook te blijven werken aan die huid. Daarom ontwikkelden zij Cellics huidvitaliteits suppletie. Met niet alleen de meest krachtige huid ingrediënten (waaronder collageen), maar ook voor je totale vitaliteit. Dit bleek nodig te zijn, omdat anders organen en andere lichaamsprocessen niet genoeg overlaten voor je huid.

Bekijk het zo: Je kan prima leven met een verslapte huid, of bijvoorbeeld afgebroken nagels of dunne pluizige haren, maar zijn er problemen met je organen of je botten dan wordt het ineens heel lastig. Daarom gaat alleen wat over blijft naar de huid. En daarom wilden Suzan en Isabel er met Cellics voor zorgen dat je zeker genoeg binnenkrijgt.

Cellics Webdy beeld 1 Inspelen op je huidveroudering met Cellics - Wendy heeft het veel gebracht!

‘Suzan en Isabel: “Wat je in bovenstaand plaatje ziet is een huidbeeld van dochter (links) en een huidbeeld van moeder (rechts). Het huidbeeld van moeder bestaat uit een lege scan (veel zwart), waar de huid van dochter veel activiteit laat zien (volop geel). Dit betekent dat de huid van dochter nog hard werkt aan deze gezond en stevig houden. Ook om zich te beschermen (de belangrijkste functie van de huid). Waar de huid van moeder super kwetsbaar is en doordat moeders huid weinig tot geen activiteit laat zien (en de huidlagen op die manier niet meer met elkaar verbonden zijn), valt de huid in en ontstaan rimpels en verslapping.’

Hoe werkt aging?

We verliezen ons collageen in serieuze aantallen vanaf ons 30e levensjaar, omdat ons lijf van nature achteruit begint te gaan. Collageen is het stofje dat zorgt voor stevigheid en volume in oa jouw huid en bindt huidlagen aan elkaar. I.p.v. dat ons lijf zichzelf helpt, is het nodig dat wij ons lijf vanaf ons 30e echt helpen om aan oa de huid te blijven werken.

Hoe houd ik mijn huid jong?

Het natuurlijke proces kun je uiteraard niet stopzetten, wel kun jij jouw lijf helpen de zichtbare veroudering niet harder te laten gaan dan nodig. Waardoor jouw huid jong blijft.

Cellics Wendy beeld 2 Inspelen op je huidveroudering met Cellics - Wendy heeft het veel gebracht!

En dat kan dus! Ongeacht je leeftijd.

Hoe meer geel, hoe meer massa, hoe meer verbindingen en een betere kwaliteit van de huid. Hoe minder geel, massa en verbindingen, hoe meer er sprake is van veroudering.

Wendy en Cellics

Wendy: “Ik ben altijd nieuwsgierig geweest naar hoe dat aging proces nou precies in zijn werk gaat. Dankzij Suzan en Isabel weet ik nu zelfs hoe specifiek mijn eigen huid veroudert om daar vervolgens perfect op in te spelen, wauw wat heeft mij dit veel gebracht! En dit kunnen ze ook met jouw huid.

Dit is hoe Suzan en Isabel bij Wendy te werk gingen, we wilden meer geel/activiteit in de huid

  1. Een persoonlijke huidecho die de mate van veroudering laat zien
  2. Op basis van deze echo konden we beoordelen hoeveel tekorten Wendy’s weefsels en cellen ervaarde (om aan haar huid te kunnen werken)
  3. Deze tekorten vulden we aan met gepaste nutrition
  4. Wanneer een nieuwe echo liet zien dat er weer activiteit in de huid kwam, startten we met de behandelingen om het collageen te stimuleren

Goede crèmes zijn hierbij een fijne aanvulling om het collageen (maar ook andere huidprocessen) te beschermen, maar crèmes komen zonder naald helaas niet daar waar je huid aan volume bouwt. Wel is een goede bescherming minstens zo belangrijk!

Wendy’s ervaring met Cellics
Sinds de eerste scan is Wendy inmiddels trouwe gebruikster van Cellics’ Cell Omega en Cell Elixer Limitless om haar lijf en haar huid de aanvulling te geven die het nodig heeft. Samen met collageen stimulerende behandelingen merkt ze echt een enorm verschil en dit liet ook haar huidecho zien.

‘Dit komt denk ik echt sinds ik de aanvulling van binnenuit heb.’, aldus Wendy.

Al vanaf de Egyptenaren zijn we gewend om aan de buitenkant van alles te doen, maar onze huid is veel meer dan een dun velletje aan de buitenkant. Is het dan niet logisch om de binnenkant mee te nemen? Daarom kijken Suzan en Isabel van Cellics naar de onderliggende cellen en weefsels. Je wil dat hier alles gezond is, voor jouw stralende huid.

Ben jij ook benieuwd naar jouw huidbeeld? Maak dan hier een afspraak voor een huidecho om erachter te komen in hoeverre jouw huid tekorten ervaart, zodat je deze aan kunt vullen.


Ben je nu al nieuwsgierig naar de huid suppletie?
Klik dan hier.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF