fbpx

11 psychische signalen dat iemand steeds aan jou denkt

Het is weer griepseizoen en veel mensen hebben last van kwaaltjes. Als je weer voor de zoveelste keer niest, vind je dat waarschijnlijk alleen maar irritant en denk je er verder niet bij na. Maar wist je dat alledaagse dingen zoals niezen en kippenvel een hele andere betekenis kunnen hebben? Hieronder 11 signalen dat er meer aan de hand is.

1. Plotselinge en onverwachte emoties

Wanneer je dit ervaart kan het een signaal zijn dat iemand jou mist.

2. Jeukende ogen

Dit betekent dat iemand een bepaalde gedachten over jou heeft. Als het linkeroog van een vrouw jeukt, dan betekent dat iemand haar looft. En als het rechteroog jeukt dan is iemand niet zo blij met haar. Voor mannen is het andersom.

3. Warme wangen

Het voelt alsof iemand je een harde klap heeft gegeven, maar het betekent dat diegene lelijke gedachten naar jou toe heeft. En als je denkt maar wat dan… is het misschien iets uit het verleden.

4. Brandende oren

Dit is een signaal dat iemand een crush op jou heeft. Oehh…

5. Stikken/hoesten tijdens eten

Zodra je alleen ergens zit te eten, kan je je wel eens verslikken of last hebben van hoesten. Je praat tegen niemand, maar toch verslik je je. Dit plotselinge verstikkende gevoel kan te wijten zijn aan een spanning in je geest en op de een of andere manier kun je voelen dat je ergens een onderwerp bent.

6. Niezen

Het komt niet door het weer, maar als je opeens niest dan betekent dit dat iemand je mist.

7. De hik

Dit is een signaal dat iemand constant over je klaagt, ongeacht wat je doet. Hoewel deze persoon niet letterlijk gevaarlijk is en hoogstwaarschijnlijk geen kwaad zal doen. Zijn of haar actie is giftig en bevat negativiteit.

8. Een plotselinge kippenvel

Het is zeer waarschijnlijk dat iemand je aantrekkelijk vindt en daarom denken ze constant aan je.

9. Telepathie

Als je de indruk hebt dat je gedachten en ideeën krijgt van iemand die je dierbaar is. Dan probeert deze persoon op een intieme manier contact met je te maken.

10. Fysiek contact voelen

Wanneer de gedachten van een persoon krachtig genoeg zijn, kan hij de gedachten overbrengen naar het gevoel van lichamelijk contact.

11. Afstandsdromen ontvangen

Dromen van iemands daden en emoties geven aan dat iemand veel tijd  aan jou besteedt.

Benieuwd waarom je brein stilte fijn vindt? Lees het hier!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF