fbpx

Zo voeg jij de perfecte kerstversiering toe aan jouw interieur

Bij Bo Studio kijken wij al het hele jaar uit naar deze tijd van het jaar namelijk KERST. Het knus en gezellig maken van je huis, het optuigen van de kerstboom, wij zijn erbij. Wij begrijpen dat je soms door de (kerst)bomen het bos niet meer ziet, ZOVEEL kersttrends zijn er. In deze blog geven wij tips voor de perfecte kerstversiering. Want welk gevoel ga jij je huis geven dit jaar?

Traditionele Kerst

De traditionele kerst, misschien niet het aller spannendst maar wel zo gezellig. Bij deze kersttrend heb je kerstrood & kerstgroen, samen vormen deze kleuren de basis van het oh zo nostalgische kerstfeest. Om het af te maken een beetje goud/zilver et voilà, je bent zo klaar. De boom mag vol met kerstballen, lintjes en slingers. Daarnaast mogen de kerstkransjes, warme chocolademelk en zuurstokken niet ontbreken.

Funky Christmas

Wij zelf houden wel een beetje van extra uitpakken, zo gek mogelijk graag. Of het nou een paarse boom is die op zijn kop hangt aan het plafond hangt of 10 verschillende kleuren kerstballen. Met deze kersttrend mag je jezelf helemaal uitleven, alles kan en mag. Kijk goed om je heen wat er aan ornamenten te vinden is, zo hebben ze bij de Bijenkorf displays vol unieke en leuke ornamenten.

Help er past geen boom in mijn huis…

Niet iedereen heeft plek in huis voor een kerstboom. Voor mij geldt dit ook en daarom wat persoonlijke tips.

Dit jaar ga ik voor kerst takken, die ik in een vaas op de tafel zet en vol met kleurrijke ornamenten hang. Ook is het leuk om vazen/schalen te vullen met kerstballen. Koop in de winkel een kerst geurkaars en hang een kerstkrans aan je deur.

Ook een mini kerstboompje staat bij mij in de hoek van de kamer. Eentje van 100 cm hoog die perfect in een pot past. Voordeel: Hij is gepot en gaat dus het hele jaar mee. En dus ook weer volgende kerst, als je hem goed verzorgt.

Save the date

Kerst betekent ook kerstmarkten en hieronder een aantal die voor in de agenda zijn. Ik herhaal; omcirkel, kruis aan en schrijf het groots met uitroeptekens in je agenda. Want leuk.

Bo Studio X Dr. Kristmas

In december komt Dr. Kristmas nog een keer terug en organiseert samen met BO STUDIO onze eigen kerstsale. Hier kan je de gezelligste kerstballen shoppen.

Locatie: @drkristmas Instagram pagina

Sissy-boy kerstmarkt

7 & 8 december is het weer zo ver, de Sissy-Boy kerstmarkt! Sissy-Boy neemt je mee in de ultieme kerstwereld. Denk hierbij aan kerstballen, kerstballen en nog meer kerstballen & live muziek. Deze kerstmarkt mag je niet missen. Locatie: het West-Indisch Huis in Amsterdam

Funky xmas market

De Sunday market in Amsterdam krijgt op 15 december een kersttintje. Hier kun je de meest unieke kerstcadeaus shoppen en meer. Locatie: westergasterrein, Amsterdam

En last but not least, mijn favoriet:

Het Van der Helstplein in de pijp van Amsterdam wordt op 14 december omgetoverd tot winterparadijs. Van 1 tot 11 kan je Glühwein drinken, kerstcadeaus kopen en dansen. Georganiseerd door de meiden van Bolt Amsterdam. Zin in.

Over Demi

Onze interieurexpert Demi Bo Wilkes is eigenaresse van Bo Studio; een styling bureau voor events, woningen en ander interieuradvies. Zij deelt haar inspiratie en gedachtes met jullie. Als klein meisje had Demi al passie voor interieurs en inrichten. Ze had het voorrecht om van kleins af aan veel plekken in de wereld te ontdekken. Bijna elk land heeft haar geïnspireerd op het gebied van wonen en interieur. Lees alle blogs van Demi hier.

https://www.instagram.com/p/Bq12fznFkX2/

Ook interessant:WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF