fbpx

Dit zijn dé interieurtrends voor aankomend najaar

Niets is fijner dan na een lange dag thuis komen. Jouw thuis is jouw plekje en dat is natuurlijk helemaal eigen. Maar ook niets is leuker om jouw plekje af en toe een update te geven. Benieuwd naar dé interieurtrends voor aankomend seizoen? Wij vertellen ze! 

Allereerst is het kleurenpalet van dit najaar erg uiteenlopend. In dit palet zie je voornamelijk wat rustige kleuren, maar ook natuurlijke kleuren.

Kleurenpalet najaar 2019 Dit zijn dé interieurtrends voor aankomend najaar

Zwart is absoluut weer van belang. Denk hierbij aan mooie zwarte statement pieces. Compleet zwarte details in een wat chicer of minimaal interieur is natuurlijk een super mooi contrast. Een mooi voorbeeld is deze wandklok van Piet Klerkx.

wandklok piet klerkx

Daarnaast moet je niet bang zijn voor een kleurtje op de muur. Met een knalkleurtje op de muur in een interieur met rustige tinten kan het juist net even dat ene verschil maken. Een mooie kleur is bijvoorbeeld peacock-blue, of als je voor de natuurlijke tinten wilt gaan, is donker olijfgroen erg mooi. Groen is sowieso weer helemaal hip in het interieur en een natuurlijke look creëer je gemakkelijk door wat meer planten toe te voegen. Dit is nota bene mooi te combineren met houttinten en zachte kleuren zoals crème of zachtroze.

Texturen

Bovendien zie je dat zachte kleuren worden doorgevoerd in de meubels, maar dan wel in combinatie met veel texturen. Probeer katoen te combineren met linnen, suède, velvet, satijn of zelfs jute. Het geheim is om deze texturen in ongeveer dezelfde kleurtint op elkaar af te stemmen, zo wordt je interieur speels en chic. Daarnaast geeft het een ruimte veel meer karakter en blijft het toch rustig tegelijkertijd. Onderstaand moodboard geeft de verschillende texturen goed weer.

Moodboard interieur trends najaar 2019Een mooi meubelstuk als basis zou deze fauteuil van Piet Klerkx kunnen zijn.

Fauteuil Piet Klerkx

Glitter and Glam

Ook wat glam in het interieur doet het altijd goed! Mooie gouden accenten, glimmende stoffen of accessoires met glitters; we’re here for it! De feestdagen komen ook dichterbij, dus waarom zouden we er niet het glitter & glam seizoen van maken?!

Op zoek naar nog meer wooninspiratie? Ga dan naar de site van Piet Klerkx voor meubels, accessoires en zo veel meer!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF