fbpx

Zo maak je jouw bed net zo mooi op als in een hotel (6 tips waar je écht iets mee kunt)

Onze interieur expert Demi Bo Wilkes is eigenaresse van Bo Studio; een styling bureau voor events, woningen en ander interieuradvies. Zij deelt haar inspiratie en gedachtes met jullie. Voor ieder ander die zich vergaapt aan geweldig opgemaakte bedden in hotels en in de etalage van de Zara Home, Bo zal haar obsessie voor bedden opmaken met jullie delen. Uiteraard is een goed matras en een fijn hoofdkussen de basis van een goede nachtrust maar ze begint bij het leukste, het beddengoed. Ik geef je 6 beddengoed tips!

1.Investeer in beddengoed

En dan heb ik het niet over peperduur Egyptisch katoen, maar over het kopen van kwalitatief goed beddengoed dat lang meegaat. Bedenk dat je ongeveer de helft van de dag spendeert in bed. En dat een goede nachtrust onbetaalbaar is.

2. Kies voor effen beddengoed

Aan effen katoenen of linnen beddengoed heb je het meest. En het liefst in het wit. Dat ziet er altijd fris uit, kan je heet wassen en verliest niet zijn kleur. En vlekken zijn te bleken.

Beddengoed waar ik blij van word:

H&M Home. My all-time favourite: witte gewassen linnen set.

Crisp Sheets. Ik ben verliefd op de Sunset.

Le Monde Sauvage. Zij verkopen prachtig beddengoed in de mooiste kleuren die er bestaan.

3. Zorg voor nonchalante luxe

Als je niet iemand bent die elke dag het bed opmaakt, zorg voor nonchalante luxe. Beddengoed wat ook mooi is als het niet is opgemaakt. Zelf vind ik linnen fijn. Door de natuurlijke kreuk is het niet nodig om te strijken. Gooi hier een heerlijke wollen plaid overheen en het staat altijd nonchalant en rijk.

Wollen plaid op bed

4. Zorg voor fris beddengoed

Zo lang beddengoed er fris uitziet kan er weinig misgaat. Rommel is niet erg, verwassen lakens wel. Mocht je wit beddengoed hebben en er komen toch vlekken in of het is verkleurd, verf het! Ik koop zelf textielverf bij de Kruidvat van het merk Dylon. Mijn lievelingskleur is Olive Green maar je hebt veel verschillende mooie kleuren.

5. Zorg voor 2 fijne sets zodat je kan wisselen.

6. Wees lief voor je beddengoed

Was het apart, droog het lekker fluffy en doe een scheut wasverzachter erbij. Er is niks fijners dan in een zacht, schoon en gezellig bed gaan liggen.

Slaap lekker!

Over Demi Bo

Demi Bo WilkesDemi Bo Wilkes heeft een passie voor interieurs en het inrichten daarvan. Dit heeft zich al vroeg ontwikkeld. Ze heeft van kleins af aan al veel plekken op de wereld ontdekt, dit gaf haar veel inspiratie. Ze richtte graag woningen in van vrienden en kennissen. Wat begon als een hobby heeft zich al snel uitgebreid tot een groot succes. Door de vele aanvragen besloot Bo hier haar werk van te maken. Bo Studio was geboren en is nog altijd een succes. Naast haar werk als interieurstylist reist Bo nog steeds graag de wereld rond om de leukste items voor haar webshop in te slaan.

 

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF