fbpx

Deze edelstenen in je drinkwater geven jou meer energie!

Je lichaam heeft zo’n 1,5 liter water per dag nodig, maar drinken we wel voldoende water? Niet echt. Water wordt door velen gezien als saai. Daarom is het tijd om een nieuwe touch aan je drinkwater te geven waardoor je water drinken op een andere manier beleeft. En dan gaat het niet over fruit of kruiden want die tip kennen we al. Maar wist je dat er ook mensen zijn die stenen in hun drinkwaterfles doen? Stenen? Ja echt stenen. Maar waarom?

Edelstenen

Het gaat natuurlijk niet over de stenen die je in de grindbak van je achtertuin vindt, maar over edelstenen. Edelstenen zijn niet alleen mooi, je kunt sommigen inzetten in je dagelijkse liters water om zo een extra stukje geluk bij je te dragen. Zodra je een edelsteen in het water legt, neemt het water de energie van de steen op. Via het drinkwater komen die energieën dan bij je binnen. Dit komt doordat je lichaam – net als kristallen – kalk, kalium, magnesium en ijzer bevat. De energieën van de edelstenen en vanuit je lichaam sluiten dus bij elkaar aan. Zo vul je jezelf met alle positieve eigenschappen van de steen en voel je je een stuk gelukkiger!

De populairste edelstenen hebben wij voor je op een rij gezet.

1. Het amethyst (paars) kristal

Deze steen bevordert de harmonie en de helderheid van geest en helpt je om meer afstand te nemen. Daarnaast werkt de amethyst berustend voor hart en zenuwen en verbetert deze je concentratie.

energie in je drinkwater

2. Rozekwarts

Deze steen staat voor onvoorwaardelijke liefde. Het leert ons onszelf te accepteren zoals we zijn, zodat we anderen ook kunnen liefhebben om wie en wat ze zijn. Maar ook niet onbelangrijk: de rozekwarts heeft een veelzijdige helende werking, in het bijzonder voor hart, bloed en bloedsomloop.

edelstenen in drinkwater

3. Het bergkristal

Deze steen geeft je balans, zorgt voor het optimaliseren van de energiestroom, de bestrijding van duizeligheid en geeft vooral versterking van de werking van andere stenen.

energie in je drinkwater

4. De groene aventurijnkwart

Deze steen staat voor voorspoed en geluk. Deze steen mag dus echt niet ontbreken. Het motiveert je om je dromen waar te maken. Daarnaast stimuleert de groene aventurijnkwart tolerantie, geduld, enthousiasme en het bedenken van ideeën. Maar het werkt ook ontspannend en kalmerend bij woede, ergernis en irritaties.

energie in je drinkwater

5. Buddstone

Deze steen zorgt voor betrouwbaarheid en consistentie. Het is de ideale steen die je gefocust houdt bij lastige situaties. Ook kan de Buddstone je helpen duizeligheid tegen te gaan doordat er door deze steen meer zuurstof in je lichaam vrijkomt.

energie in je drinkwater

Je kunt natuurlijk nog veel meer edelstenen aan je drinkwater toevoegen, maar wees hier wel voorzichtig mee. Er zijn namelijk ook giftige edelstenen. Voor het optimale geluk kun je deze combinatie van stenen aan je dagelijkse drinkwaterfles toevoegen. Zo herinner je jezelf eraan om genoeg te drinken!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF