fbpx

Zet jezelf in beweging met Just2BFit Sport en ontvang een gratis inschrijving voor de Ladies Ride

Kom in beweging en fiets mee met de Ladies Ride op zondag 2 juli 2023. De fietstocht van Leontien van Moorsel en Wendy van Dijk is een variant op de bekende Leontien Ladies Ride, waar op initiatief van de voormalig wereld- en olympisch kampioene duizenden vrouwen aan deelnamen. Gezellig samen fietsen met vrienden of familie. Met afstanden van 25 t/m 80 km kan iedereen meedoen.

De Ladies Ride is onderdeel van het tweedaagse Rotterdam Cycling Festival op zaterdag 1 en zondag 2 juli. Een sportevenement waar fun, fietsen, entertainment, shops en catering samenkomt.

Doe mee met Just2BFit Sport!

Met bekende ex-Topsporters als ambassadeur introduceert Just2BFit Sport verschillende producten die jou ondersteunen in je actieve en sportieve leven. Met 2 Vegan en hoogwaardige Proteine repen een Fruit*Energie Gummies met toegevoegde vitamines, ontwikkeld in samenwerking met DSM, ben jij goed uitgerust.

Exclusief voor Wendy Online lezers, geeft Just2BFit 3x een gratis inschrijving voor 2 personen weg aan de Leontien x Wendy Ladies ride 2023. Wat moet je hiervoor doen?

 • Ga naar de dichtsbijzijnde DA Drogist, Care & Beauty Drogist of Gezond & Wel winkel voor de artikelen van Just2BFit Sport.
 • Stel een mail op naar info@just2bfit.com met daarin;
  • De wikkel van het Just2BFit Sport product
  • Naam en telefoonnummer + antwoord op de vragen:
   1. Welke Ex-Topsporters zijn Ambassadeurs van Just2bFit Sport?

   2. Hoeveel verschillende Vegan Proteinerepen heeft Just2BFit Sport?

Zeker het meedoen waard, want naast deze hoofdprijs wordt door Just2bFit ook 5 Sport Nutrition pakketten weggegeven, op te halen bij de stand van Just2BFit Sport en Wendy Online op het evenementen terrein van het Rotterdam Cycling Festival.

Gezellig samen fietsen met vriendinnen, vrienden of familie en kom in beweging. Met afstanden van 25 t/m 80 km kan iedereen meedoen. Kijk voor meer informatie over het evenement op wendyonline.nl/ladies-ride

Vegan Proteïnerepen

Vegan Proteïnerepen van Just2BFit Sport met het ingrediënt CanolaPro®. Een uniek, nieuw en vegan bron van eiwitten. In 2 versies verkrijgbaar. Een Vegan Proteïnereep met chocolade en 33,9% plantaardige eiwitten en een Vegan Proteïnereep met chocolade en Geroosterde pinda’s en 27,5% plantaardige Eiwitten.

Energie* Fruitgummies

De Energie* Fruitgummies bestaan voor 92,5% uit Fruit met vitaminen B1, B2, B5 en B6 die bijdragen aan extra energie bij

Vermoeidheid. De Energie* Fruitgummies zijn handig verpakt in 5 sachets met 5 gummies.

*Vitaminen B1, B2, B5 en B6 dragen bij aan extra energie bij vermoeidheid.

Zet jezelf in beweging met Just2BFit Sport en ontvang een gratis inschrijving voor de Ladies Ride
JUST2BFIT SPORT LOGO COMPACT KLEUR Zet jezelf in beweging met Just2BFit Sport en ontvang een gratis inschrijving voor de Ladies Ride
15 Gezond en Wel Zet jezelf in beweging met Just2BFit Sport en ontvang een gratis inschrijving voor de Ladies Ride
DA LOGO FC EPS111 Zet jezelf in beweging met Just2BFit Sport en ontvang een gratis inschrijving voor de Ladies Ride
dbd logo breed trans Zet jezelf in beweging met Just2BFit Sport en ontvang een gratis inschrijving voor de Ladies RideWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF