Kopie van Ontwerp zonder titel 2 Ladies Ride
logolr Ladies Ride

Kom in beweging en fiets mee met de Ladies Ride op zondag 2 juli 2023. De fietstocht van Leontien van Moorsel en Wendy van Dijk is een variant op de bekende Leontien Ladies Ride, waar op initiatief van de voormalig wereld- en olympisch kampioene duizenden vrouwen aan deelnamen. Gezellig samen fietsen met vrienden of familie. Met afstanden van 25 t/m 80 km kan iedereen meedoen.

Ja, ik doe mee aan de Ladies Ride!

Er zijn routes uitgestippeld van 25, 45 en 80 kilometer en je kunt op ieder type fiets deelnemen. Natuurlijk zijn er ook mannen welkom. Ook kun je op locatie een stads- of racefiets huren. Deze optie wordt getoond in het inschrijfformulier. Na bestelling wordt er contact opgenomen voor de gewenste maat fiets.

De Ladies Ride is onderdeel van het tweedaagse Rotterdam Cycling Festival. Een sportevenement waar fun, fietsen, entertainment, shops en catering samenkomt. Dit jaar staat in het teken van Samen Touren tegen Kanker: Samen fietsen voor een betere behandeling van kanker.

banner just2bfit 6 1 Ladies Ride
ladies ride2 Ladies Ride

Bij LIV CYCLING staan vrouwen op de eerste plaats. Bij Liv staat de vrouw centraal. Liv wil dat jouw fietservaring op een fiets vanaf de allereerste rit perfect is. Zij investeren in het ontwerpen van fietsen, componenten en accessoires die de pasvorm, de prestaties en het plezier van iedere rit optimaliseren.

Liv2 Ladies Ride
Ontwerp zonder titel 5 Ladies Ride