fbpx

Winnen op Woensdag: win een Vitaminstore Dagdosering specifiek afgestemd op jouw gezondheidsdoel

Heb jij moeite met het uitzoeken van de juiste vitamines? Dan is hier de oplossing voor jou: de Vitaminstore Dagdoseringen. Alle benodigde vitamines zitten in één zakje verpakt voor iedere dag, afgestemd op jouw gezondheidsdoel. Dit helpt mensen bij het optimaliseren van een gezond en vitaal leven. Ook een Vitaminstore dagdosering winnen? Lees hieronder hoe je kans maakt.

Wat kun je winnen?

Deze week geven wij 3 keer twee Vitaminstore Dagdoseringen specifiek afgestemd op jouw gezondheidsdoel weg t.w.v. maximaal €80,-.

Schermafbeelding 2024 01 19 om 13.05.57 Winnen op Woensdag: win een Vitaminstore Dagdosering specifiek afgestemd op jouw gezondheidsdoel

Over Vitaminstore Dagdoseringen

Geen onnodig uitzoekwerk welke vitamines je nodig hebt, want dit heeft Vitaminstore al voor je gedaan! Het enige wat jij hoeft te doen is ze onderdeel te maken van jouw routine. Vind de ideale plek in huis voor jouw vitamines of neem ze mee voor onderweg; wat werkt voor jou. Elke dag, op jouw vaste moment, zet jij jouw energieniveau voorop.

Meedoen?

Wil jij graag twee Vitaminstore Dagdoseringen t.w.v. maximaal €80,- winnen?
  • Volg @wendyonlinenl  en @vitaminstorenl op Instagram
  • Like de post van deze winactie
  • Laat ons weten wat jouw specifieke doel is
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF