fbpx

Winnen op woensdag: win een Intratuin cadeaukaart t.w.v. €50!

De herfst is vandaag officieel begonnen en dat betekent dat het weer de hoogste tijd is om onze tuin herfstproof te maken! Dit doe je natuurlijk het beste met de mooie tuinproducten van Intratuin! Deze week kun je een cadeaukaart van Intratuin ter waarde van 50 euro winnen. Zo wordt het voor jou een stukje gemakkelijker om die prachtige herfsttuin te creëren. Lees snel verder om erachter te komen hoe je hier kans op kunt maken!

Wat kun je winnen?

Deze week mogen wij 4x een Intratuin cadeaukaart t.w.v. €50,- weggeven!

Intratuin

De succesvolle franchisewinkelketen Intratuin ontstond in 1980. Bij Intratuin vind je alles wat je nodig hebt voor je tuin én huis. Denk hierbij aan planten, bloemen, bomen en struiken. Ook verkoopt Intratuin al het nodige tuingereedschap en decoratie voor in huis. Intratuin staat onder andere bekend om de jaarlijkse kerstshow, die veel bezoekers trekt. De winkelketen groeit vandaag de dag nog steeds. Ook in België en Duitsland openen we steeds meer nieuwe winkels. Sinds 2017 beschikt Intratuin, naast 65 vestigingen, ook over een webshop.

Intratuin staat voor groen. Bij Intratuin streven ze ernaar om mensen dichter bij een groene, natuurlijke manier van leven te brengen. Vakmanschap, kennis en inspiratie staan hierbij centraal. Hun missie is om samen Nederland een stukje groener te maken en een serieuze bijdrage te leveren aan het behoud van onze natuur.

Tips van Groenexpert Intratuin

Speciaal voor jullie stelde Intratuin wat handige tips op voor het tuinieren in het najaar. Lees ze hier!

Meedoen

Zou jij wel zo’n handige Intratuin cadeaukaart willen winnen? Doe dan mee door je via onderstaand formulier in te schrijven. Vergeet je ook niet om ons op onze socials te volgen en via daar even te laten weten waarom jij dit graag wilt winnen!

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF