fbpx

Winnen op woensdag: Irén skin serum pakket

Kan jouw huid wel een boost gebruiken? Zeker nu het steeds kouder wordt kan je huid wel iets extra´s gebruiken. Vind jij het heerlijk om je gezicht goed te verzorgen? Dan komt dit pakket als geroepen en is deze winactie van Irén Skin echt iets voor jou!  Check snel hoe je de set met 3 serums kunt winnen! 

Wat kun je winnen?

Wij mogen 3 pakketen van Irén Skin weggeven, met elk 3 serums die jullie zelf mogen uitkiezen!

winnen

Irén Skin

IRÉN is gecreëerd voor slimme vrouwen die precies willen weten wat ze op hun huid aanbrengen. Dit Japanse merk biedt een nieuwe kijk op de traditionele Japanse skincare filosofie met betrekking tot layering. Founder Kristin Chen werkte samen met de beste wetenschappers aan deze ongeëvenaarde collectie van zeven verschillende serums. Die, dankzij de revolutionaire ZipLock Encapsulation™ Technologie onderling gemixt kunnen worden zonder elkaars functionaliteit te verminderen.

Niet huidtype, maar huidconditie is het uitgangspunt bij IRÉN Skin. De filosofie hierachter is dat externe en interne factoren, zoals hormonen, stress, klimaat etc., invloed hebben op de huid en de huidconditie hierdoor fluctueert. En dat het zeer wenselijk is om snel in te springen op de veranderende behoeften van de huid door makkelijk te kunnen mixen en matchen. Daarom zijn de serums gericht op specifieke skinconcerns, bevatten ze de hoogst mogelijk concentraties actieve stoffen en zijn ze tegelijk onderling te combineren. Acne gaat namelijk meestal gepaard met roodheid en verstopte poriën. Drie issues met ieder een ‘eigen’ serum. En een verouderende huid heeft bijvoorbeeld ook een aantal concerns – zoals verslapping, hyperpigmentatie en droogte.

Gemaakt in Japan, 100% transparant en clean. Zeven intelligente Superfruit serums voor zeven verschillende huidcondities. In Nederland is IRÉN Skin alleen verkrijgbaar via @sterrerosebeauty.

De verschillende serums

De serums zijn verrijkt met natuurlijke superfruit extracten en vrij van alcohol, parabenen en siliconen. Ze passen naadloos in ieder huidverzorgingsritueel, na reiniging en lotion, vóór de gebruikelijke dag- of nachtverzorging. Ieder serum heeft een dominante eigenschap en dankzij de unieke ZipLock Encapsulation™ kunnen maximaal drie serums tegelijk gebruikt worden. Dus traditionele Japanse layering, maar dan in één snelle stap.

  • Forever Young Anti-aging Serum (o.a. gojibes- en cassave-extract) tekenen van veroudering
  • Glow-Getter Renewal Serum (o.a. pompoenextract en 5% glycolzuur) doffe huid
  • Star Light Brightening Serum (o.a. yuzu- extract en 5% niacinamide) overpigmentatie
  • Keep Calm Soothing Serum (o.a. avocado- en aloë vera-extract) roodheid, irritatie, gevoeligheid
  • Quench Up Hydrating Serum (o.a. bosbessenextract en hyaluronzuur) vochtarme huid
  • Clearer Days Anti-Blemish Serum (o.a. mangosteenextract en 8% niacinamide) acne, overmatige talgproductie
  • Skin Reboot Antioxidant Serum (o.a. rode biet extract en astaxanthine) beschadigde, doffe huid

Wat moet je doen?

Kun je niet wachten om jezelf een nieuwe look te geven met deze heerlijke serums? Vul hieronder je gegevens in en laat ons via de socials weten welke 3 serums en waarom jij dit pakket zo graag zou willen winnen! Vergeet ook niet @sterrerosebeauty te volgen!
Veel succes!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF