fbpx

Winnen op woensdag: 8x floating sessies van Good 4 Fun

Ben je wel toe aan ontspanning en warmte? Het vele thuiswerken achter de laptop zorgt bij veel mensen voor verkrampte spieren. Dus komt deze floating sessie als geroepen en is deze winactie van Good4Fun echt iets voor jou!  Check snel hoe je kunt winnen! 

Wat kun je winnen?

Wij mogen 8 keer een floating sessie weggeven van Good 4 fun met een totaalwaarde van €250,-

Floaten

Floaten staat voor het gewichtloos en prikkelloos drijven op zout water in een speciaal hiervoor ontworpen cabine. Officieel wordt dit ´Floatation REST´ (Restricted Environmental Stimulation Technique) genoemd.

De speciale glasfibercabine is met ongeveer achthonderd liter water gevuld waarin ongeveer 500 kilo Epsom-bitterzout is opgelost. Door de hoeveelheid zout in het water blijf je drijven en ontstaat een ontspannen gevoel van gewichtloosheid. Het water en de omgevingstemperatuur zijn 35,5°C, zodat er geen temperatuurverschil gevoeld wordt.

In de floatcabine heb je zelf het beheer over licht, muziek en intercom. Op deze manier kunnen prikkels van buitenaf, zoals geluid, temperatuurverschil, visuele stimulatie en zwaartekracht worden uitgesloten.

floaten Winnen op woensdag: 8x floating sessies van Good 4 Fun

De effecten van floaten:
Onze huidige maatschappij biedt helaas weinig gelegenheid om alleen te zijn, in stilte te ontspannen en om onszelf en ons gedrag te observeren. Tenzij daar bewust tijd en ruimte voor wordt vrijgemaakt. Een floatcabine biedt daartoe wel alle ruimte en gelegenheid, omdat de constante toevoer van prikkels van buitenaf wordt gestopt. Floaten heeft diverse mentale en fysieke effecten, zoals vermindering van stress, eliminatie van vermoeidheid, verhoging van het concentratievermogen en versnelling van het fysieke herstel. Een mens moet zich eerst totaal kunnen ontspannen om deze gewenste effecten te bewerkstelligen.

Andere effecten van het floaten zijn onder andere:

  • stressreductie en –preventie
  • bestrijding en verzachting van (chronische) (spier)pijnen
  • herstel van fysieke inspanningen (o.a. sport)
  • verbeterde mentale voorbereiding
  • verlichting gevolgen van Fibromyalgie

Good 4 Fun

www.Good 4 Fun.nl heeft veel te bieden. Of het nu een giftcard is voor fashion, parfum, gadgets, sieraden, games, ze hebben het allemaal. Of ga je liever zelf circuit rijden, parachutespringen of rijden in een supercar zoals een Ferrari of Lamborghini? Dat kan ook! Ga met je vrienden quad rijden, neem een jeepsafari of high tea, maar je kan ook tickets nemen voor een concert of het theater. Ze gaan zelfs nog verder, want wat denk je van bekende artiesten op je feest, je laten opmaken door een make up artist of vervoer per limousine? Ook geven ze tips en trends voor alles wat hot and happening is via onze socials.

Dilan0796 Winnen op woensdag: 8x floating sessies van Good 4 Fun

Wat moet je doen?

Kun je niet wachten om jezelf te verwennen met een heerlijke floating sessie? Vul hieronder je gegevens in en laat ons via de socials weten waarom jij dit zo graag zou willen winnen!
Veel succes!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF