fbpx

Winnen op woensdag: 3x vegan Marr Cosmetics pakket (grow oil + brow gel + face pads)

Een serum waar je wenkbrauwen en wimpers van gaan groeien? En ook nog eens vegan en cruelty free? Dat kan, namelijk met Grow Oil van Marr Cosmetics. Wij mogen drie pakketen weggeven met daarin de Grow Oil, wenkbrauwgel en face pads om het gezicht te reinigen. Check snel hoe je een van deze heerlijke pakketen kunt winnen!

Wat kun je winnen?

Wij mogen 3x een vegan Marr Cosmetics pakket weggeven met daarin grow oil, wenkbrauwgel en face pads met een totaalwaarde van €250,-!

Marr Cosmetics

Wenkbrauwen en wimpers hebben nog nooit zo in de spotlight gestaan als de laatste jaren, en toch was er nog geen 100% natuurlijk product om ze te verzorgen en te verbeteren. Onderneemster in hart en nieren Marjolein Verhart ging op zoek naar een wonder fabricaat en ontwikkelde zo haar eigen, natuurlijke, wimper- en wenkbrauwproducten onder de naam: Marr cosmetics. Een beauty brand dat in Nederland 100% natuurlijke, vegan en cruelty free producten produceert. De Grow Oil is het enige Nederlandse,100% natuurlijke groei serum voor wimpers en wenkbrauwen.

De Grow Oil doet precies wat de naam doet vermoeden, het zorgt ervoor dat de wimper en wenkbrauw haartjes groeien terwijl ze ook worden verstrekt, hersteld en geconditioneerd en het allermooiste – je ziet het resultaat al na 6-8 weken.
3.1 Marr Cosmetics before Square Large 1 Winnen op woensdag: 3x vegan Marr Cosmetics pakket (grow oil + brow gel + face pads)   3.2 Marr Cosmetics after Square Large 1 2 Winnen op woensdag: 3x vegan Marr Cosmetics pakket (grow oil + brow gel + face pads)
Marr Cosmetics growoil EUR25.00 Winnen op woensdag: 3x vegan Marr Cosmetics pakket (grow oil + brow gel + face pads)
Hoe is het te gebruiken?
  1. Maak voor het slapen gaan je ogen goed schoon met de Marr Cosmetics Face pads
  2. Breng Marr Grow oil elke avond voor het slapen aan op je wimpers en wenkbrauwen.
  3. Laat de Marr Grow oil goed inwerken tijdens de nacht
  4. Reinig in de ochtend je gezicht weer goed met de Marr Cosmetics Face pads
  5. Houdt dit minimaal 6 tot 8 weken vol voor het beste resultaat

Wat moet je doen?

Like dit bericht, vul hieronder je gegevens in en laat weten via onze socials weten waarom jij deze prachtige prijs zo graag zou willen winnen.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF