fbpx

Winnen op woensdag: 3x Fibre Clinix haarverzorgingspakket

Mooie glanzende lokken, dat wil toch iedereen? Misschien is je haar wel droog door het vele kleuren of heb je dun haar. Fibre Clinix heeft voor iedereen een passend pakket. Check snel hoe je een van deze heerlijke pakketen kunt winnen!

Wat kun je winnen?

Wij mogen 3 Fibre Clinix pakketen met daarin een shampoo, conditioner, leave-in conditioner, treatment en booster weggeven t.w.v. €100,-

Fibre Clinix

Fibre Clinix biedt maatwerk in elke fase, met een holistische benadering begint de haartransformatie in de salon met een op maat gemaakte Tribond Service die het haar direct transformeert om het haar in de meest maagdelijke staat terug te krijgen. Dankzij de krachtige repairtechnologie, bestaande uit:

Triple Bonding Technology – de volgende generatie van hair bonding technologie, gebaseerd op 10 jaar onderzoek. Het versterkt de haarstructuur van binnenuit door het bouwen van nieuwe verbindingen, wat leidt tot haar dat tot 10x sterker is.

C21 Technologie – zeer effectieve conditionerings technologie die werkt om de buitenste laag te beschermen die bij beschadigd haar verloren is gegaan. C21 Technologie herstelt de 21-Lipid kettingen die in het haar aanwezig zijn, waardoor de schubbenlaag dichter bij de natuurlijke perfectie komt voor een betere glans en beheersbaarheid.

Elk Fibre Clinix thuis-assortiment is compleet met de volgende producten: Shampoo, Conditioner, Leave-In Conditioner, Treatment en Booster. Voor volledige personalisatie kan de Fibre Clinix Booster worden gemengd met de Fibre Clinix Treatments om bij elk gebruik meerdere haarbehoeftes aan te pakken.

Producteigenschappen:

  • Fibre Clinix Vibrancy – de formule met alfahydroxyzuur (Aha) verbetert de levendigheid van de kleur voor langdurige kleurresultaten 
  • Fibre Clinix Fortify – de formule met Niacinamide versterkt en voedt de haarvezel 
  • Fibre Clinix Hydrate – de formule met Squalanecomplex brengt het vochtgehalte in balans en helpt de elasticiteit te verhogen 
  • Fibre Clinix Volumize – de formule met Phytokine geeft het haar lichtheid en volume 
  • Fibre Clinix Tame – de formule met Ceramide zorgt voor een zichtbaar glad en anti-frizz effect

Wat moet je doen?

Kun je niet wachten om jezelf te verwennen met prachtige verzorgde lokken? Vul hieronder je gegevens in en laat ons via de socials weten waarom jij dit zo graag zou willen winnen!
Veel succes!

[activecampaign form=15]WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF