fbpx

Winnen op Woensdag: 2x een voucher van Tribes Boutique Ibiza met hun unieke Nomad collectie

Kleding geïnspireerd door de bohemian Ibiza vibe maar met een Nomad randje om het rock & roll te houden. Dat is precies wat je kunt vinden in de webshop van Tribes Boutique die gerund wordt door twee moeders en ondernemers op Ibiza. Die weten hoe belangrijk het is om snel een toffe outfit te kunnen samenstellen. Jij maakt nu kans op een van de twee kledingvouchers ter waarde van 125 euro.  Check snel hoe je kunt winnen! 

Wat kun je winnen?

Wij mogen 2 keer een voucher ter waarde van €125,- weggeven van Tribes Boutique Ibiza. Hier kun je schoenen, kleding, sieraden of tassen voor uitzoeken in de online shop. 

bluecheckeredjacket Winnen op Woensdag: 2x een voucher van Tribes Boutique Ibiza met hun unieke Nomad collectie  knittedsweatersoftpink Winnen op Woensdag: 2x een voucher van Tribes Boutique Ibiza met hun unieke Nomad collectie

Wat is het?

De evenementen business lag helemaal stil door de gevolgen van het coronavirus toen de twee dames Denise & Juliette besloten om Tribes Boutique te starten vanaf Ibiza. Want kleding die net even anders is dan wat er in de winkels hangt valt altijd goed in de smaak bij vrouwen. ‘Op onze stijl bij Tribes & Nomads werd altijd erg enthousiast gereageerd. Die stijl hebben we doorgevoerd in Tribes Boutique. Vrouwelijk, stoer en een combinatie van verschillende materialen en structuren. Kleding die je elke dag kunt dragen als je achter de kinderen aan rent, leuk is voor een middag met je vriendinnen, maar die je ook prima naar een zakelijke afspraak aan kunt.

De kleding is betaalbaar, van goede kwaliteit en uniek vanwege het beperkte aantal stuks dat ingekocht wordt. Zo weet je zeker dat je iets bijzonders in handen hebt. De kleding wordt voornamelijk geproduceerd in Italië.

Tribes Boutique

Hier shop je een complete outfit met een bohemian Ibiza look met stoere twist. Van stoere cowboylaarsjes, chunky chelsea boots of hippe sneakers, van wollen jassen tot mooie panterprint rokken, flare leggings of must-have kanten blouses. Maar ook stoere goudkleurige sieraden hebben we in het assortiment om je bohemian winterlook helemaal af te maken! Zo heb je deze winter mooi een vleugje Ibiza bij je gedurende deze winter.

Wat moet je doen?

Kun je niet wachten om jezelf te verwennen met prachtige nieuwe kleding? Vul hieronder je gegevens in en laat ons via de socials weten waarom jij dit zo graag zou willen winnen!
Veel succes!

Wil je meer weten?
Ga naar www.tribesboutique.com
Of volg Tribes op www.instagram.com/tribesboutique.ibiza WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF