fbpx

Winnen: ANAS Handcreme verrijkt met kristallen

Het najaar komt er weer aan! De dagen worden korter en de koudere dagen zijn in aantocht. Vaak wordt de huid dan droger en dat vraagt om een betere verzorging. Deze handcrème van ANAS Crystalcare bevat kristal en dat heeft een zuiverende werking op lichaam en geest. 

ANAS Crystalcare is een Nederlands huidverzorgingsmerk dat de wetenschap achter kristallen combineert met de spiritualiteit van deze edelsteen. Als eerste ter wereld gebruiken zij een puur stuk kristal in het hart van al de producten.
Kristallen worden al eeuwenlang gebruikt in rituelen voor de zuivering van lichaam en geest. De vibraties van deze edelsteen beschermen jou en geven op een unieke manier energie aan je dagelijkse leven.

De producten van ANAS verbinden de binnenwereld van de mens (de ziel) met de buitenkant (het lichaam). Als beiden in balans zijn straalt je huid en is er innerlijke rust. Op die manier geven wij een nieuwe betekenis aan Kristal. Het is onze missie om iedereen te laten ervaren hoeveel kracht er schuilt in dit bijzondere stukje natuur.

ANAS is een hoogwaardig holistisch en innovatief huidverzorgingsmerk. De producten worden gemaakt van rijke oliën en mineralen. Door een gepatenteerde technologie werken alle ingrediënten optimaal samen om ervoor te zorgen dat het Kristal zijn mineralen voortdurend afgeeft. Je huid wordt hierdoor gereinigd, krijgt nieuwe energie en voelt zijdezacht.

De ANAS handcrème

Een fris verzorgende handcrème die snel intrekt. Je handen staan ​​voortdurend in contact met de wereld. Na een goed reiniging verdienen ze een speciale verzorging. Deze voedende en beschermende handcrème maakt je huid super glad en zacht.

ANAS handcrème bevat een stukje geactiveerd bergkristal, wat zorgt voor een boost aan mineralen en ionen. Deze verminderen de schadelijke effecten van straling en harmoniseren de elektrische lading van je lichaam, waardoor het soepel, jeugdig en stressvrij blijft.

Ingrediënten met unieke eigenschappen:

  • Bergkristal (Quartz Crystal) uit Madagaskar vind je in het hart van dit product. Het activeert de body mist bij ieder gebruikt, waardoor de elektrische lading van je lichaam wordt geneutraliseerd. Het kristal kalmeert, balanceert en hernieuwt je energie.
  • Thermo-Vulkanisch Water uit de Auvergne in Frankrijk, rijk aan silicium (het geheim van een jeugdige huid) zuivert, herstructureert en hydrateert de huid.
  • Biologische olijfolie maakt de huid soepel, maar niet vet.
  • Druivenpitolie werkt als een sterke antioxidant voor de huid.
  • Shea butter (Karitéboter) hydrateert diep en maakt de huid glad.​

Win!

Wil jij deze handcrème proberen? Dat kan, want wij mogen dit product van ANAS namelijk 10 keer weggeven! Laat even een berichtje achter in de comments op Facebook en Instagram en vertel waarom jij deze heerlijke handcrème wilt winnen!
Niet gewonnen? Niet getreurd. 
We hebben voor jouw een kortingscode! De kortingscode is: wendy_kristal. Deze code geeft je 15% korting op de producten van ANAS en is geldig tot 30-9-2020. Verzilver de code op de site van ANAS

Benieuwd geworden naar de producten van ANAS? Neem dan een kijkje op hun socials.
https://www.instagram.com/anascrystalcare/
https://www.facebook.com/anascrystalcare 

Lees ook:WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF