fbpx

Winnen: 4x signature massages van 60 minuten (t.w.v. €70!)

Jij kunt nu een heerlijke ‘signature massage’ van 60 minuten t.w.v. €70 winnen. Deze massage wordt gegeven door Hilde van der Werff, massage therapist, trainer & deeprelax Yoga Nidra teacher. 

Signature massage

Hilde haar stijl is een combinatie van oosterse en westerse technieken; deep tissue, zweeds, lomi lomi, ayurveda, thai yoga massage, hot stone en reflexologie. De massage is gericht op het verlichten van stress en spierspanning. Daarnaast is zij gespecialiseerd in zwangerschapsmassage en heeft een tafel speciaal ontworpen voor zwangere vrouwen. De tafel biedt ruimte voor borsten en een bolle buik. De massages worden gegeven in Amsterdam en Alkmaar. Naast massages geven is Hilde dol op Yoga Nidra.

Over Hilde van der Werff

‘In de lente van 2017 kwam Deeprelax Yoga Nidra op mijn pad. Als ondernemer zit ik vaak veel in mijn hoofd en dan is het soms lastig om de knop om te zetten, om uit je hoofd en uit die doe-stand te komen. Door de Deeprelax Yoga Nidra sessies van Eliane Bernhard kwam ik uit mijn monkey mind en terug in mijn lijf. Het was anders dan alles wat ik ooit eerder had geprobeerd. Het gaf mij niet alleen een diep gevoel van rust, in een goede sessie kwam ik mijn oude wijze zelf tegen en ontwaakte ik met nieuwe inzichten. Deeprelax Yoga Nidra lijkt de oplossing.’

Yogi Hilde

Over Yoga Nidra

‘Yoga watte? Even een praktische uitleg. Yoga Nidra is een oude krachtige diepe meditatie/hypnose techniek. Een magische mix van adem, ontspannings- en mindfullness technieken, hypnose en visualisaties. Toegankelijk en gemakkelijk voor iedereen, overal. Ga gewoon liggen. Terwijl jij comfortabel en warm op een matje ligt, valt je lichaam in slaap en gaat je mind op reis. Je wordt langzaam in een diepe staat van ontspanning gebracht die vergelijkbaar is met hypnose. Het lijkt alsof je slaapt, maar je functioneert op een dieper niveau van bewustzijn.’

Wat doet Yoga Nidra met je?

 Een uniek gevoel van ontspanning ervaren
 Tot nieuwe inzichten komen
 Diep opgebouwde stress, blokkades en trauma loslaten
 Verstopte emoties en herinneringen terugvinden
 3 à 4 uur slaap inhalen
 Je intuïtie ontwikkelen
 Je weerstand versterken
 Depressieve gevoelens verminderen
 Een algeheel gevoel van welzijn vergroten

Ben je nieuwsgierig geworden naar een Yoga Nidra sessie? Hiervoor kun je ook bij Hilde terecht! Check haar website voor meer informatie.

Winactie

Hilde gaat jou 60 minuten lang een heerlijke signature massage geven, zodat jij je weer als herboren voelt… Wij geven 4 van deze massages van een uur t.w.v. €70 weg in Amsterdam of Alkmaar. Reageer in de comments van Facebook of Instagram wie deze massage volgens jou verdient!


WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF