fbpx

Winnen: 4 x een online selfcare programma van Louise Lieffering

Louise Lieffering kennen de volgers van wendyonline.nl van de prachtige foto’s van yogaposes die we elke zondagochtend van haar delen op Instagram. Louise heeft ook een online selfcare programma ontwikkeld en daar mogen we er vier van weggeven!

Tijdens het online programma van vier weken ga je aan de slag om goed voor jezelf te leren zorgen door de magie van yoga, meditatie en (schrijf)oefeningen toe te passen in je leven. Hierdoor kun je contact maken met jouw innerlijke stem, kun je je grenzen aanvoelen en heb je de moed om jezelf op nummer 1 te zetten. Fijn als je last hebt van stressklachten, meer in verbinding wilt komen met jezelf, slecht slaapt of bijvoorbeeld een druk, vol hoofd hebt.

Het online selfcare programma bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Het online selfcare programma is verdeeld in vier weken met elke week een ander thema: zelfliefde (week 1), dankbaarheid (week 2), mindfulness (week 3) en selfcare (week 4).
  • Elke week ontvang je één yogavideo (45 minuten) en één meditatie (15-25 minuten) die zijn opgenomen in het kader van het betreffende thema van die week.
  • Elke week ontvang je één (schrijf)oefening die past bij het thema. In week 4 ontvang je er twee.
  • In het besloten Instagram-account plaatst Louise dagelijks inspiratie of toepasselijke quotes.
  • Elke week sluit ik af met een aantal boeken-, tedtalk- en podcast tips, zodat je in je eigen tijd nog eens verdieping kan zoeken in het thema.
  • Je krijgt toegang tot een besloten Instagram-account waar je support kan vinden van mij en gelijkgestemden. Voel je vrij om hier iets te delen of vragen te stellen.
  • Na je aanmelding ontvang je een email met een link naar het Instagram-account.
  • Het programma gaat 24 augustus 2020 van start.

Winnen?

Like ons bericht op Facebook of Instagram en laat ons in de comment weten waarom jij dit online selfcare programma zou willen winnen. Voorwaarde is ook dat je Louise volgt op haar Facebook en Instagram. 

Let op: you are watched!

De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Een online meditatie van Louise kun je hier uitproberen.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF