fbpx

Winnen: 3-daags selfcare retreat t.w.v. €1337,-

Eind deze zomer organiseert Rock Your World hét eerste Selfcare Retreat met als thema ‘Get the Love You Want’. Met dit driedaagse retreat, van 31 augustus tot en met 2 september, roept oprichter Hanneke vrouwen op, om door middel van een speciaal programma op zoek te gaan naar hun authentieke zelf en innerlijke kracht. Met deze ervaring kunnen ze datgene aantrekken wat ze begeren. WENDY mag 1 plek weggeven!

Het programma

Het holistische programma bestaat uit o.a. een coachingstraject van 12 uur om naar binnen te keren, en is speciaal voor deze gelegenheid ontworpen door Hanneke.

hanneke

Het programma is ingevuld in samenwerking met een aantal door haar geselecteerde experts, waaronder Guusje Wannet (Selfcare deskundige op het gebied van liefde) en bevat twee yogalessen waarvan één les van Hanneke zelf en één transformationele yoga les van Andreas Trussat.

yoga

De FeelGoodFood maaltijden van Claudia Lucardie zijn vegetarisch en bereid met pure ingrediënten om niet alleen het lichaam, maar ook de ziel te voeden.

eten

Inbegrepen in het programma is tevens een massage van therapeute Hilde van der Werff, om weer echt in contact te komen met het lichaam. Het retreat staat in het teken van contact maken met je ware Ik en het loslaten wat niet langer in dienst van jezelf staat. Uiteraard is er ook gelegenheid om gewoon te genieten.

[green_note title=”Selfcare is….” text=”‘how you take your power back'” ]

Over de accomodatie

Het driedaagse retreat vindt plaats op de gloednieuwe en luxe retreatlocatie Landgoed De Hoorneboeg, in het midden van het land. De locatie bestaat uit twee historische boerderijen die onderdeel zijn van een landgoed van 13 hectare met een eigen bos en eeuwenoude kronkelpaden.

yoga

De Buitenplaats is ingericht om de deelnemers los te maken van de alledaagse hectiek en een verbintenis aan te gaan met de natuur en zichzelf. Ook kunnen de gasten zich terugtrekken in de bibliotheek met haardkachel, de yogazaal of de sauna met relaxruimte.

rust

Over het retreat

Datum: 31 augustus tot en met 2 september

 • 2x overnachting op een luxe eenpersoonskamer met eigen badkamer
 • Feel Good Food: The ultimate selfcare voeding die je voedt op een diep niveau. (2 x ontbijt, 3 x lunch, 2 keer diner en meerdere healthy snacks)
 • Yin yoga
 • Yoga nidra
 • Massage van 50 minuten
 • 12 uur coaching
 • Ademhalingsoefeningen
 • Meditatie
 • Rock Your World Self­care pakket
 • Persoonlijke portretfoto
 • Een terugkom ochtend in oktober

Winactie:

Wil jij werken aan jouw ‘selfcare’ en deelnemen aan het Rock Your World Selfcare Retreat met als thema “Get The Love You Want”? Wil je naar binnen keren om te voelen waar je écht behoefte aan hebt en naar buiten keren om te DOEN?

Laat ons in de reacties op Facebook of Instagram weten waarom jij graag zou deelnemen aan dit 3-daagse retreat. Je kunt meedoen t/m dinsdag 31 juli.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF