fbpx

WIN: heerlijke bars van Rude Health, handig voor onderweg!

Wat was het een heerlijke zomer en wat hebben we genoten van de vakantie, maar nu gaan we (bijna) weer back to school en back to work. Gedurende de school- of werkdag is er altijd wel een moment waarop je trek krijgt. Kies dan voor de lekkere bars van Rude Health!

Lekkere trek

Het zijn de gevaarlijkste momenten: onderweg naar huis op het station of bij het benzinestation. De afterlunchdip op het werk. De pauze op school of die lege maag aan het einde van de schooldag. De trek na het sporten. Op dat soort momenten lonken de ongezonde tussendoortjes. Maar het zijn juist die snackmomenten die vaak erg ongezond zijn. We hebben (lekkere) trek en denken dan niet goed na over wat we in onze mond stoppen. Daarom is het slim om altijd een bar van Rude Health in je tas te hebben.

Lekker vullend

De bars van Rude Health zijn glutenvrij, zuivelvrij, en zonder toegevoegde suikers. Er zijn twee soorten van de Fruit & Noten-repen: The Peanut en The Coconut, én ook nog twee soorten Crunch-repen: Peanut en Sesame. Ze zitten vol goede voedingsstoffen en geven je een goed gevuld gevoel. Het perfecte tussendoortje dus om je kind mee te geven of voor jezelf.

Ga jij ook voor een gezond tussendoortje? Dat kan! De bars zijn vanaf nu te koop bij Jumbo en Jumbo online. Ze komen in packs, dus je kunt er met het hele gezin van genieten.

Proberen?

We mogen tien snackboxen weggeven. Ga naar wendyonline.nl/rudehealthWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF